Kristína II.

22.5.2016 09:29 · 1,478 views Donor

Nechápal som čo sa deje a čo také sa dozviem. Hľadela cez okno von a ja som sa to z nej snažil dostať. Niečo som aj tušil, asi šiesty zmysel, no dúfal som že to nebude nič z toho.
Kristína sa mi priznala, že robila približne dva roky kurvu. Povedala aj, že už nejaký rok to nerobí. Nevedel som čo mám povedať. Ona čakala asi že ju vyhodím z auta alebo začnem nadávať. Možno keby som to vedel predtým, než som z nej chcel vyšukať dušu, tak by som svoje úmysly prehodnotil. Vonku už svitalo, vyšli sme z auta, obliekali sa. Kristína plakala. Neviem prečo ale objal som ju... Mladá žena ktorá má život pred sebou, raz bude chcieť byť matkou a väčšina ľudí ju vidí a pamätá si ako kus mäsa ktorý sa dá kúpiť. Vy by ste možno inak reagovali a vravíte si, že musím byť asi dobrý kokot, ktorý je rád že si zatrtkal. Nie... Prečo by som ju práve ja mal súdiť, nie od toho tu ja nie som.
Zaviezol som ju domov. Celý čas odkedy som sa to dozvedel som nad tým rozmýšľal. No vedel som aj to, že ešte by som sa s ňou chcel stretnúť. A predstavte si že hneď v ten ďalší večer.
Práve sme sa sťahovali z bytu do domu a v byte toho už veľa neostalo. Našiel som nejaké deky a pár vankúšov a vo svojej bývalej izbe na podlahe vytvoril provizórne miesto na jebanie. Dobre čítate, moje úmysly boli opäť také ako deň predtým. Žena do života z nej pre mňa nebude ale trtká dobre, tak prečo to ešte nevyužiť skôr, než to stroskotá. A stroskotalo to skôr, než by ste čakali. Asi je pravda, že všetko je tak ako má byť a dnes si hovorím že to tak je lepšie. Ale vráťme sa k príbehu...
Na večer som teda šiel po ňu, samozrejme s vopred vymysleným plánom, o ktorom ešte nevedela. Po tom ako som ju vyzdvihol, som to namieril do blízkeho mesta kde je zámok - presne tak, romantická večerná prechádzka blízko zámku, to má rada každá žena, aj bývalá kurva. Od začiatku sme stále len kecali. Všetko bolo už zatvorené no našli sme automat a kúpili si aspoň horúcu čokoládu. Mňa jej minulosť zaujímala a tak sme sa nejako dopracovali aj k nej. Prezradila mi, ako potrebovala peniaze, pretože odišla zo školy. Tak začala v nejakom nočnom klube ako tanečnica. Klub vraj mal nejaký kokot a tak po nejakej dobe čoskoro veškerá zodpovednosť a riadenie prevádzky ostalo na nej. Kvôli peniazom sa neskôr z tanečnice stala kurva, lebo za sex boli lepšie peniaze ako za striptíz. A tak postupne vraj obehala a jebávala za peniaze vo všetkých miestnych a okolitých kluboch, dokonca aj v ČR.
Dojímavého príbehu som už mal dosť tak sme sa pomaly začali uberať k autu. Celý čas mi niečo vyprávala, už som ani veľmi nepočúval... Keď konečne dokecala, chcel som jej dať za pravdu a povedal: "Ja viem Veronika,...". Neviem čo sa mi to v hlave porobilo ale presne tak som ju nazval. A pritom som sa vtedy so žiadnou Veronikou nestretával ba dokonca si ani nepísal. Kristínina reakcia bola presne taká akú by ste čakali - urazila sa, nadávala a od nervov si ešte aj zapálila. Ja som nevedel čo mám robiť. Či sa smiať na tom aký som kokot alebo sa ospravedlniť. Nechcela si to nechať vysvetliť no snažil som sa. Neviem prečo som si myslel že také fiasko ešte zachránim no chcel som si za každú cenu v ten večer s ňou ešte zašukať...
Nasledovala párhodinová výmena názorov a nakoniec som ju aj tak musel zaviesť domov. Odvtedy som ju nevidel ani nepočul o nej. Bohvie ako sa má...
Tak. Podelil som sa s vami o jeden z mojich príbehov ktoré napísal sám život. Mám ich ešte niekoľko vo svojej knihe a pokiaľ by ste chceli, podelím sa o ne. Vopred ďakujem za vaše komentáre a akúkoľvek kritiku. Tak ako som bohatý na zážitky takisto mám aj veľmi veľkú fantáziu. Kľudne napíšte aj správu. Najmä ženy!