Katčin trest II.

22.7.2016 12:06 · 1,061 views bazinga

Po čtyřech měsících jsem se konečně dokopal dopsat pokračování načaté povídky. První část naleznete na mém blogu, případne zde:
https://www.amateri.com/cs/blog/32389

-------------------
-------------------

Cestou do restaurace jsem párkrát litoval, že jsem Katce ten orgasmus v práci nedopřál, protože její touha byla obrovská a byl problém ji za jízdy udržet na místě spolujezdce. V restauraci už ale byla klidnější, takže jsme se v klidu najedli a čekali na zaplacení. Do této doby jsem nechal ovladač vajíčka schovaný v kapse, ale nyní jsem naznal, že nastal správný čas jej opět použít.
Výraz Katky v moment, kdy jsem nepozorovaně v kapse zmáčkl tlačítko a ona v sobě nečekaně ucítila chvění asi nikdy nezapomenu. Nejdřív přestala dýchat, potom se začala červenat, lokty položila na stůl, opřela se do nich a postupně začalo zhluboka dýchat. Po chvilce jsem přepnul o stupeň vyšší výkon a znovu viděl výraz podobný tomu při prvním zapnutí. Už jsem zvyklý, že když někam jdeme, tak po Katce pokukují jiní chlapi (občas i ženy) a stejně tomu bylo i nyní. Přemýšlel jsem, jestli někdo tuší, co se u našeho stolu odehrává.
Moje myšlenky přerušil šepot Katky, abych to vypnul, protože už déle nevydrží, udělá se a zmáčí jim židli. Vzhledem k tomu, že znám její mokré orgasmy a do této restaurace chodíme rádi, nechtěl jsem to riskovat a vajíčko vypnul. Po chvíli nás dorazila zkasírovat číšnice a já neměl lepší nápad, než znovu vajíčko alespoň na chvilku zapnout během nepozorované chvíle, kdy číšnice sčítá útratu. Jakmile se blížila k výsledku sčítání zmáčkl jsem v kapse tlačítko vypnutí a dal se do konverzace jak nám chutnalo, že je dnes docela narváno a že je problém sehnat kvalitní personál. Jakmile servírka odešla, podíval jsem se na Katku a zarazilo mě, jak je opět rudá. Ona ze sebe šepotem sotva dostala, že mě zabije a ať to okamžitě vypnu. Od té doby tlačítko OFF mačkám pro jistotu při podobných situacích i pětkrát.
Vyrazili jsme ven, kde už tou dobou byla tma a šli směrem k autu. U auta mne Katka začala vášnivě líbat, zajel jsem jí rukou do vlasů a otočil ji zády k autu, na které jsem ji natlačil a pokračovali jsme v líbání. Sama se nasměrovala tak, že měla mé stehno ve svém rozkroku a začala se o něj třít. Byla ale z restaurace tak nadržená, že se během pár vteřin o mé stehno udělala a vyčerpaná se opřela o auto.

Nejdřív mě to trochu mrzelo, protože jsem si její orgasmus šetřil až na následující část večera, ale když jsem viděl její blažený a spokojený výraz, byl jsem za něj rád. Koneckonců právě vyrážíme do “kavárny”, kde mám na dvě hodiny rezervovanou mučírnu a k třiceti minutám pozdního příchodu můžu nyní přidat trest za nedovolený orgasmus…

-------------------

Poslední část z INCafé dám už na jeden zátah, pán prstenů měl taky tři části :) Vzhledem k tomu, že během prázdnin je volněji, tak to bude v kratším rozestupu, než tomu bylo mezi tímto a prvním dílem.