Bi či neBi

23.10.2016 08:29 · 1,497 views passs

V poslední době se v tisku a na internetu objevuje celá řada článků o bisexualitě.

Teď nemyslím ty články o hvězdách, hvězdičkách, celebritách a "celebritách" s vyjádřeními "S kamarádkou jsme jen tak blbnuly" nebo "I kissed a girl..." .

Myslím ty se závěry některých výzkumů sexuálního chování.

Například v jedné z Británie se uvádí, že "plných 49 procent mladých lidí ve věku od osmnácti do čtyřiadvaceti se definovalo jinak než jako kompletně heterosexuální. Výsledky studie organizované mezi mládeží zaskočily. V britské společnosti jako celku se totiž jako výlučně heterosexuální definuje 72 procent lidí."

V jiné studii se zase uvádí, že polovina z těch, kteří se definovali jako "ne čistě heterosexuální" je bi. Stejné procento jako těch, kteří se hlásí k gay/lesbi orientaci.

Otázkou je, zda se sexuální chování mění, s tendencí k bisexualitě, nebo zda jde pouze o větší otevřenost při odpovídání na dotazníky. Zvláště u mladší generace.

Minimálně už ale padl mýtus "Bisexuál je vlastně homosexuál, jen to ještě neví."

Různé pohledy na bisexualitu lze vidět i zde, na Amatérech, v profilech i inzerátech.

"nejsme bi!!"

"lehké bi možné"

"lehké bi vítáno"

"bi vítáno"

"hledáme zkušeného bi"

Více se zde k bisexualitě přiznávají ženy, muži dost často mlží a čekají, co se z toho vyvine.

Pro mne je moje bi orientace příjemná, nabízí více možností, zvláště pak v bi trojkách (a více lidech).

Příjemné pocity mohou pocházet od ženy i muže.

Žena i muž mne mohou dobře i špatně kouřit. A muži zvládají kouřit víc do hloubky. Většinou.

Rád si pohraji s mokrou kundičkou, líži, saji, prstím. Ale mít v puse pěkného ptáka je také skvělé. V tom jsem zajedno s ženami, které to mají rády. A lízat a sát pěkné koule (pokud jsou hladce oholené) také není k zahození.

Užiji si samotnou ženu i samotného muže. I více mužů. Ale kombinace mužského a ženského elementu je pro mne ta nejlepší. Mít najednou kundičku, prsa, pěkného ptáka, popřípadě i análky, pokud je vůle a chuť, je prostě jedinečné.

Ne každého to ale vzrušuje. Muži sní o pozorování žen spolu. I o zapojení se. Mám to rád, zažil jsem to. U žen jsem ale sny o podobných aktivitách mezi muži zatím dost často nevypozoroval.

I má přítelkyně, která vítá můj občasný sex s muži a ráda si pak poslechne detaily našeho sexu, si není jistá, zda by to ve skutečnosti chtěla vidět. Při mém líčení mužského sexu se ale vždy vzruší a následuje náš skvělý sex.

Jiné ženy si to naopak v reálu užívají, moc je vzrušuje vidět, jak si s jejich partnerem pěkně hrajeme. V aktivní i pasivní roli. Některé o tom alespoň sní, ale k realizaci nemají vždy odvahu. Nebo štěstí na dobrého partnera. Ať jejich nebo toho dalšího do trojky.

Když se vrátím na začátek tohoto blogu, k výsledkům studií sexuální orientace, těším se na ještě větší příklon k bisexuálnímu chování. A nejen ve studiích, tam to někdy může být i jen v rovině představ a snů. V reálu.

Bi je prostě bi.