Spojení dvou

8.1.2017 07:30 · 923 views modrinka

Je spousta spojení. Třeba nit nebo provázek spojíme na spoustu různých způsobů, někdy drží pevně a někdy se i po jemném zatáhnutí zase od sebe rozvážou.
A třeba tekutiny…je krásný pozorovat spojení mléka a kávy, jak lehce prolíná jedno druhé. Je to pomalý proces a vždycky mě bavilo to pozorovat. Jak bílá napěněná hmota zvolna padá níž a níž a zabarvuje tu krásně voňavou slast. A když jí ucítím na jazyku, spojení těch dvou je prostě lahoda ;-)
A co další. Třeba při líbání, to také spojujeme dohromady, dvoje rty, dva jazyky, dvě vzrušená vzdychající ústa, která tolik touží po tom být spojena úplně nejvíc jak to jde. Proplést ty jazyky tak, že nemůžeš ani pomalu dýchat, že máš pocit, že bys chtěla vniknout úplně nejvíc hluboko do jeho útrob, jakoby prolnout jeden v druhého a nepřestávat.
Bože, tohle bych fakt mohla provozovat furt a nikdy by mě to neomrzelo!
No a teď jsem se dostala v myšlenkách ještě dál, spojení jeho rtů a mých bradavek?? Kur... to teda vážně miluju! A dál, teda níž, jeho pusa v mém klíně, jeho jazyk na mým klitorisu, uvnitř mě jak to jen nejvíc jde. Bože cítit ho tam všude!!
Jsem se nějak zasnila co? No ale proč ne a to jsem ještě neprobrala to úplně nejvíc nejúžasnější spojení dvou těl, který existuje. To první lehké opatrné vniknutí, jen na krajíček a znova a znova a znova a pak, když už to nejde dýl vydržet ucítit ho všude uvnitř sebe. To první až ke kořeni se prostě slovy nedá popsat. Šílené divoké spojování dvou schránek, které touží být v jiné dimenzi, cítit gejzíry výbuchů obou těl, vzrušení, rajc, divokou až nepřirozenou chtivost po tom druhém. Jo teda kam se hrabe kafe s mlíkem ;-)