Opět káva s Danou.

12.1.2017 05:16 · 1,666 views -delice

Opět vyrážím na kávu s kamarádkou Danou. Ano, to je ta, o které jsem psala již v jednom blogu.( kamarádky)
Čekám v kavárně, je nedochvilná. Konečně přichází. Usedá naproti, objednàvá si čaj a nějaký dortík, asi zrovna nedrží dietu.

" Jak se máš", ptám se, už vím, že nedorozumění s Markétou je vyřešené. Chlap, co jí ho přebrala, se vykašlal totiž na obě.
" Mám nový objev, je taak krásný, je úžasný. Toho si umím představit vedle sebe po zbytek života." No jasně, zase přehání, myslím si, ale nechci jí brát její iluze. Ve 41 letech už by se mohla usadit.
" Má nádherně vymakanou postavu, on sportuje. Má krásný ruce, pořád mi sahá na kozy.....( bože, ten musí mít dlaně, ona má 5ky..!)
Pořád mi říká, že mne miluje a je u toho tak sladký...a jak umí šukat, ten je jak mašina, pořád mu stojí. Konečně chlap, podle mých představ, už jsme mluvili o svatbě a navrhla jsem mu, aby se ke mně nastěhoval. Jeho kamarádi ho sice odrazují, ale my si lásku vzít nedàme."
Rozmyslela jsi se pořádně? Ptám se opatrně, připadá mi nějak mimo...a jsi si jistá?

" No ano, zase ty tvoje pochyby! Ještě ty začínej, nikdo mi to snad nepřejete!"
Uklidni se, já jen nechci, abys pak něčeho litovala a moc bych ti přála štěstí, jen jsi celá hrrr, odpovídám jí...vždyť je to nakonec tvůj život, tak se rozhodneš sama, co chceš.
Dana se uklidní a zase se usmívá.." tak jo, já to s ním ještě proberu a nechceš ho vidět? Ukážu ti ho na fotkách, je nádherný.." ani nečeká na odpověď a vytahuje mobil, chvíli listuje a podává mi ho.
Zírám na mobil, nevím, jestli se màm začít smát...krásnej kluk, vymakaný tělo, kràsný modrý oči...poznávám ho... to je David, syn mé další kamarádky Simony. Je mu 19 let. ... a jak znám Simonu, radost z potenciální snachy mít nebude...:)