Proč si pipiny hrají na bi??

5.4.2017 08:09 · 1,650 views MarAne

Podle Sigmunda Freuda neexistuje člověk, který by byl ortodoxní heterosexuál nebo ortodoxní homosexuál. Tenhle člověk určil stupnici od nuly do deseti, kde nula je ryzí heterosexualita a deset ryzí homosexualita. Většina lidí se údajně pohybuje někde na dvojce, trojce, či devítce, osmičce.
Sama za sebe mohu říct, že jsem tak na čtyřce až pětce, přitahují mě muži, jednoho velmi přitažlivého muže považuji za svého velice cenného partnera, ovšem i ženy mi přijdou velice sexy a rozhodně na ně myslím v souvislosti se svou sexualitou, neberu je však v potaz jako svoje partnerky. Takhle se dle mě pozná sexuální orientace – jsme schopní se skutečně vášnivě zamilovat do určitého pohlaví a citově nás přitahuje. Bisexualita, ta opravdová, nefalšovaná bisexualita, mi přijde vzácná.

Jenže, a je to hlavně doména mladých žen, si leckdo v dnešní době na bisexuála rád hraje, páč je to asi hrozně cool. Je vcelku normální z legrace (či zvědavosti) plácat stejné pohlaví po zadku nebo se s ním dokonce líbat, ačkoli nás přitahuje pohlaví opačné, to z nás rozhodně neděla bisexuály nebo dokonce homosexuály, ale neskutečně mě serou pipiny, které o sobě začnou prohlašovat, že jsou bisexuální, ač chodí s muži a uspokojovat se nechávají taky jen muži. U chlapa jsem podobné chování zatím neviděla, opravdu jsem se nesetkala s mužem, který by se díky nějakým legráckám a experimentům prohlásil za bisexuála, i když by v reálu byl heterosexuál, ovšem žen jsem již potkala mnoho. Říkám jim biblbky, jsou to rádoby zajímavé husy, které se chtějí zavděčit mrduchtivcům a přitom sex se ženou nemají nikdy v plánu. Proč to dělají, to netuším. :-/

Ani nevím proč mě takové dámy tolik iritují. Asi je to tou povrchností a pozérstvím, ale opravdu bych jim nejraději uřezala klitoris a vymlátila zuby za to, jak se snaží být hrozně zajímavé a přitom se jen ztrapní a zařadí mezi sobě rovné slepice. Vadí mi, když někdo ze sebe dělá to, co není a snaží se primitivním způsobem upoutat pozornost!!!

Klidně berte tenhle článek jako podnět k diskuzi.