Messalina podruhé

29.7.2017 17:02 · 1,474 views chcitebe

Omlouvám se Pontifex za parafrázi užití jejího titulku a námětu, to především.
Nicméně mě napadly, když jsem její blog četla další a další připomínky k tomu všemu co Pontiflex píše.

Za prvé, Messalina když vyzvala k soutěži o to kdo víc chlapů, bylo to v nevěstinci, kde fronta byla stále..takže nemuselo být žádné PR, ani reklama. Prostě šlo jen zavolat ,,další...pán na prcání...." :-)

Za druhé..také mám většinou přeplněnou schránku zašukacími vzkazy, takže překonat rekord by asi nebyl problém.
Problém spíše tkví v pánech :-) každý z nich, bez vyjímky téměř (těm buď čest, ale není jich mnoho) je přesvědčen o své ojedinělosti, originalitě (i v případě vzkazu ,,jak se máš", či ,,co tu hledáš")
zásadně nečtou co píši v profilu, o empatii ani nemluvě. (nemohli by se tak blbě ptát) A jen žasnu nad jejich sebevědomím, i když jim napíši že je asi tak dvoustý v pořadí.. dozvídám se, že je to moje chyba a že ani netuším oč přicházím, když zrovna jim nepíši, nejdu na kafe, či rovnou si je nepozvu do postele...většinou po dvou holých větách a nevyplněném profilu....o ženatých ani nemluvím.
Snažím se vždy odpovědět, kdy jen to jde, slušně, byť třeba odmítavě
Pak již následuje převážně spílání do kurev, krav, prostitutek a podobně, či většinou nejapné poznámky že jsme všechny stejné...co jsme stejné?

Předesílám že mám chlapy ráda, originální, vtipné, vzdělané, či přirozeně inteligentní s jistou mírou nadhledu. Předesílám že o tom nerozhoduje foto hadice, stříkačky, honění a podobně což většinově převažuje s komentáři o jejich úžasnosti a bohorovná sdělení

Messalina tohle asi neřešila, brala prostě co bylo na řadě, chtěla překonat rekord, trumfnout ale ta doba je mnoho století pryč, výběr a sympatie dnešních žen povětšinou jsou jinak a jiné, i zde, určitě.
Není to stesk, není to hanění chlapů, je to než konstatování zkušeností z Amíků.
Takže rekord zde nebude :-) a ani o něj nestojím s tímhle materiálem :-)
nehledě na to že moje priority jsou jiné
Díky za inspiraci..nešlo než nenapsat

A vy?