Jedno všední ráno

12.2.2018 05:10 · 898 views Big-Dog

Nesnášla ten budík. Naštěstí se o něj postaral dříve, než sama stihla pořádně rozlepit oči. Nemusela ještě vstávat, klidně mohla ještě chvíli spát, ale trvala na tom, že se chce probouzet s ním, společně. Postel se zhoupla jak se vedle ní zavrtělo jeho devadesát kilo živé váhy. Zamručel, jak se protahoval a pak ještě zafuněl. Byl vždycky tak hlučný, když se probouzel. Otočila se na druhý bok, aby ho mohla sledovat. Jen opatrně dovolila víčkům aby se zvedla, aby ji snad neoslepilo světlo z lampičky, co právě rozsvítil. Slyšela ho přece cvaknout vypínačem. Hned, jak se jejich pohledy setkaly, věděla to.

Ten pohyb měl nacvičený. Pár dalších zhoupnutí postele, přikrývka odletěla stranou a místo ní na ní spočíval on. Jeden polibek na holé bříško a pak už ona sama povolila stehna, aby mi mezi nimi mohl najít pohodlnou polohu. Tohle byla jediná aktivita, co se od ní čekala, vše ostatní už bylo na něm.

Horký dech a jazyk ve slabinách. Mrazivá slast. Spokojeně zamručela, když ucítila, jak do ni vstupuje jazykem. Jak si nasává klitoris mezi rty a znovu ho špičkou jazyka dráždí. Teď přejel od prdelky až k podřišku… aaa ještě jednou.

“Jaaauuu, pícháš!!” ozvala se, když jí na citlivé vnitřní straně stehen už po několikáté zabolelo jeho dvoudenní strnište. A kdyby jen na stehnech…
“Tsss, píchat budu až za chvíli.” zůstal věrný své obvyklé hlášce a bez náznaku sebereflexe pokračoval v započatém.

Připravil ji důkladně a nebyl ani moc divoký, takže když si ji bral, byla to pro oba čirá rozkoš. Poprvé doširoka otevřela oči aby se mu mohla dívat do očí a užívat si každý centimetr jeho ptáka, který do ní pomalu pronikal. Teď, teď ho měla celého v sobě. V zádech ji mrazivě ztrnulo a ona se pod ním napjala jako luk. Díval se jí při tom do očí. Miloval ten moment, kdy poprvé ucítí to reflexivní sevření její kundy kolem svého ptáka.

Nebyl to pro ni vlastně ani regulérní sex. To spíš hříšná rozcvička. Byla ještě moc rozespalá, aby její tělo mohlo následovat jeho tempo a vzrušení. Ale o to víc si užívala to vědomí, že se od ní docela nic nečeká. Bylo to celé hlavně na něm a pro něj, jakkoliv si i ona svou účast vychutnávala se vším všudy. Klouzala mu špičkami nehtů po zádech a dávala se od něj rozkošnicky šoustat. Ta samotná radost, co se jí rozlévala z klína, mohla směle konkurovat potěšení, které ji dělalo vědomí, jak moc rozkoše to přináší jemu. Znovu zavěsila svůj pohled do toho jeho a věděla, že to bude už za moment.

Teď, přesně teď to vzdal. Vzdal se kontroly a došel si pro to, kvůli čemu to celé začal. Ještě pár přírazů, několik plesknutí jejich těl o sebe navzájem aby z ní na poslední chvíli vyklouznul a s medvědím funěním se jí vystříkal na bříško. Byl přece vždycky tak hlučný...

Na kůži cítila příjemně teplé cákance semene a se zalíbením sledovala, jak si ho pořád ještě pomalu honí a vymačkává si z něj poslední kapky. Takhle to dělal jen ráno, aby jí ušetřil starosti spojené s tím, kdyby jí to naložil všechno dovnitř. Natáhl se a sklonil se k dlouhému polibku.

“Díky.” zašeptal jí stále ještě malinko udýchaně.
“Rádo se stalo. Večer to spolu ještě dořešíme, jo?” poplácala ho pochvalně a zároveň slibně po zadku a pak už se jen dívala, jak mizí v koupelně...