Týden

28.2.2018 17:26 · 1,131 views jenda-k-malicka

pondělí-- drahoušku , pojd do postýlky už je pozdě , přitulí se ke mě maličká , zapínám na tabletu dokument , až se zahrejeme , tak si zapícháme , zní odpověď. 5 minut na to chr chr chr . Maličká odpadla .

úterý --- méďo , pojď už do postele , už je pozdě. Přitulím se k maličké , zapínám na tabletu dokument, který už zhlédáme asi 14 dní. Až se zahřeji , vrzneme si , říkám maličké. 5 minut na to chr chr chr , umřel jsem.

středa----dnes je zástrčkový den , si říkáme , tak na to dnes vletíme . Lezeme spolu do postele, tulíme se k sobě , zapnu tablet na něm dokument , co zme včera se snažili dokoukat . Až se zahřejeme , tož na to skočíme , si říkáme . 2 minuty na to chrr chrr chrr obá odpadáme do říše snů.

čtvrtek---- dnes , dnes to určitě dáme , jojo, pujde to . Tulíme se v postýlce k sobě , beru její ňadra do dlaní a zahřívám je , tablet nezapínám , sere mě už . 2 minuty chrrchrr chrr usínám s ňadry v dlaních .

pátek---- uleháme k sobě , plni očekávání , ve vedlejším pokoji slyšíme hovor , dcery, dorazila ze školy. Tak dnes to nedáme , nejde to si užít , když nejsme samy.3 minuty na to chr chr chr . Dnes to bude bez snů.

sobota --- televizi máme doma spíš na ozdobu , dáme si s maličkou litřík Merlotu , a odcházíme do postele ruku v ruce . lehneme , přitulíme aa usneme , tak snad zítra .

neděle -- Maličká se celkově odchlupila , navoněla , olejíčkem namazala , poizoruji ji jedním okem , v kterém mám sirku , druhé už sirku zlomilo . lehne ke mě , přitulí se a já lámu i druhou sirku .

Tak snad na jaře ......