Inzerátu netřeba

18.5.2018 12:02 · 1,518 views AllWhatYouuNeed

A proč taky, inzeráty jsem tu měl, různé, ale ženy to zkrátka nečtou. A proč taky, ochotných mužů je tu dost. Nicméně, nehledám tu sex, nebo pozvání na kávu či čooo... V Praze jsem rok a znám tu pár lidí, pravidelně se scházím se dvěmi lidmi a pokud má čas Dejv, tak toho tam taky počítám. Dost času mi zabere práce, miluju filmy, těm dávám taky hodně. Po hospodách nechodím a v baráku je cejtit tráva permanentně, takže žádná společnost pro mě.

Abych trošku ospravedlnil slíbené rozhovory, na které tu jistě řada lidí napjatě čeká, tak řeknu, že jeden host zřejmě odletěl do Ameriky, druhý host se smazal pro jistotu a pokud vše dopadne dobře, tak by tu další rozhovor mohl být příští pátek či sobotu. A teď k tématu zpátky. Rád se hýbu, mám rád dobrou hudbu, ačkoliv koncerty mě nějak zvlášť neberou, plánuju koupit piáno, zatím stolní (bude záležet na volných penězích), mám rád kvalitní filmy, a myslím že mám docela slušnou sbírku. Výlety jsou taky fajn.

Abych nezapomněl, na sraz jsem nezapomněl, jen tu jsou teď jiné priority. Pokud má někdo podobné zájmy, tak se může ozvat a můžeme spolu něco podniknout.