Jsi čurák, kokot, píča debil..

22.5.2018 03:26 · 1,316 views Gioconta

Titulek je hodně expresivní, ale vztahuje se k dnešnímu mému zamyšlení. Setkávám se s touhle mluvou skoro na každém kroku. Přitom nevím proč, se tento trend jako mor, šíří napříč populací. Nejdříve jsem to považoval za trend jedinců co nemají dostatečnou schopnost propojovat synapse mozkových neuronů a nedostatkem ve vzdělání. Potom jsem uvažoval o evolučním trendu degenerace celého lidstva. A podobné sci-fi scénáře.
Tuhle nedávno jsem cestoval "sockou" (tenhle název pro mhd jsem pochytil od sousedovic dětí) a tam se bavily tři cca 15ky . Oslovovaly se výše uvedenými tituly a k tomu ještě vole a krávo. Nesměle jsem se jich dotázal, která studuje veterinu, která se specializuje na psychologii a která na gynekologii. Odměnou byly nechápavé pohledy. A otázka proooč??? Po vysvětlení bylo dvacet minut ticho. Potom jsem vystupoval a zaslechl "Ty píčo to byl úchyl že".
Soused přes ulici rád pobývá se svou početnou family na dvorku u grilu. Na svou ženu volá krávo, syna oslovuje debile, dceru častuje titulem blbko a tchána magore.
To si sebe a svých blízkých vážíme tak málo, že nám nestojí za námahu být k nim milý. Oslovit je jménem, nebo je veřejně neurážet a neponižovat? Chápu excesy emocionálních výlevů, ale v běžném životě bez důvodu..... PROČ???
Zamysleli jste se někdy nad tím jak mluvíte vi.
A to jsem patřil svého času mezi tzv. "květinové děti" ( pro neznalé, nebo nechápavé "hippies"). Přesto mám pocit, že je v "království Dánském" něco špatně "prohnilé".