Rozhovor s děvkou

23.6.2018 15:44 · 3,821 views AllWhatYouuNeed

Dneska to bude malinko jiný, dneska jsem vyzpovídal profesionální děvku, tedy holku, která se živí svým tělem. Jmenuje se Sabina, je jí 26 let a na Amatérech má nick Sweetcutegirl Je z Prahy a dneska to bylo jiné taky proto, že se rozhovor odehrál u mě doma, na což si tedy nezvykejte, ale chápu, že se jí nechtělo sedět u klávesnice. Jinak, abych Vám jí trošku popsal, je to holka 177cm vysoká, má všechno co má správná ženská mít. To píšu pro ty, kteří by o ní měli zájem. No a protože jsem plachý hoch a takový rozhovor naživo probíhal poprvé, musel jsem se posilnit vínem.

Ale dost řečí, rozhovor probíhal na diktafon, vy se v klidu usaďte, dejte si, co je libo (jako vždy) a nenechte se rušit.


První otázka, co se týče oslovení, ta profese kterou děláš, je nějaký oslovení, který ti vadí nebo naopak, který ti nevadí?

Určitě mi vadí, když mě někdo oslovuje štětko.... Kurvo? Kurva mi nevadí nebo je nějaký oslovení, který se Ti zdá nejlepší? Nejlepší? Děvka...

Dobře, takže děvka (Sabina se hezky směje) Jak ses dostala na Amatéry?

Byla jsem zvědavá a pak jsem tu začala pracovat

Jakej jsi dostala nejhezčí vzkaz na Amatérech?

Těch bylo... nějakej originální a nevadí, že to je už poněkolikátý? nevadí "Tak co, jdeme na ty lyže?" (ale nakonec z toho nic nebylo poznámka - chlapi tu slibují ženám všechno možný - pro neznalé)

Stydíš se před chlapem někdy?

Ne... Jo někdy se mi to stane. Jakože je hezkej, nebo naopak? Nezáleží na vzhledu, ale jsou typy, u kterých se normálně bavíme v pohodě a pak když se mám svlíknout, najednou se stydím a ty hadry ze mě nejdou prostě. 2x jsem si musela dát i panáka :-)

Stydíš se za tu práci, co děláš?

Už jo. Proč už? Protože jsem zjistila, že si mě chlapi nevážej V soukromým životě nebyl jedinej, kterej by si mě vážil a začalo mi to vadit.

Někdy je to nebezpečný, jezdíš ke klientovi...

To si nesmíš připouštět, vždycky je někdo, kdo ví, kam zrovna jedu a kde jsem

Máš nějakou historku dobrodružnou nebo vtipnou?

Vtipnou, mám jednu, jela jsem na Dejvickou, měl si pro mě chlap přijet z Chomutova, dojeli jsme tam a když sjem mu řekla, že bych chtěla 2000 za hodinu, tak na mě koukal jako blázen, a že si to takhle nepředstavoval, že to bude takhle drahý a já co sis jako ymslel a on tak jako 1200. Tak to bylo pak zajímavý, když jsem se vracela šesti vlakama zpátky... v noci

Já tedy těch služeb nevyužívám, ale co tak vím, tak se platí tak 1500 za půl hodiny, takže 2000 je ještě málo

No když jedu za Prahu, tak si řeknu o trojku a dál je to ještě dražší

Teď se dostaneme k začátkům. Kdy jsi s tím začala, proč, jak to bylo?

Začala jsem s tím napůl, když jsem dělala svou předešlou práci, dělala jsem sanitárku v Thomayerově Nemocnici a měla jsem jenom nějakejch 13 tisíc, to je v podstatě nájem a s tisícovkou potom vyžít. Po zhruba 9 měsících jsem s tou prací skončila a zůstala u tohodle.

Pamatuješ si prvního zákazníka?

(zase se hezky směje) Neee... protože to byl cizinec. Ale on ten první je asi nejtěžší ne Někdo totiž mi na diskotéce řekl, hele ty takhle flirtuješ s chlapama a baví tě to, nech si za to platit.

Jak je pro Tebe složitý mít vztah, máš teďka vztah nějakej?

Je to složitý, nemám. Ale jsem do někoho asi půl roku zamilovaná. Do někoho, v kom se vůbec nevyznám. A myslíš, že s tou prací by to mohlo fungovat? Nebude to fungovat, včera mi zasadil ránu, že jsem měla chuť se zabít. No tak to neblbni, věřím tomu, ale neblbni Jela jsem za kamarádem a ten mě z toho vytáhl. Objal mě a bylo to dobrý pak.

Chybí ti ty něžnosti, ten pocit, že tě má někdo rád, když jsi o tom teď mluvila?

Ne že chybí,..... asi už bych z toho chtěla vycouvat z tý práce. Protože ani v okolí, když to o sobě povím, co dělám... Chlapi to nedávaj na vztah a já se necejtím... chci si sebe víc vážit.

No v souvislosti s tím jsem si vzpomněl - tady to zkrátím pro amatéry - že mě kdysi jedna děvka chtěla a já si nedovedl představit, že bych s ní byl a pak bych se jí měl třeba zeptat, jak bylo v práci?

To si prostě musíš odpustit tuhle otázku. A myslím si, že ono by to mohlo fungovat. Protože jsem potkala spousty ženskejch, který buď se vdaly, že s tím nadobro skončily a měly normální práci, nebo to prostě chlap chroupal. Tady na to chlapi ani jeden nemá takový ego, aby prostě tohleto mohl zkousnout.

Ale na druhou stranu jsem slyšel, že z děvek jsou pak nejlepší manželky potom.

Jsou, mají už všechno zažitý, nepotřebujou někam utíkat, odbíhat, být nevěrný

Další otázka nevěra, nepočítám zákazníky, byla jsi ve vztazích věrná?

Ani zákazníci, já kvůli tomuhle chlapovi, co mi zkřížil cestu, jsem chtěla skončit se vším. Vyměnit si čísla, facebook, začít úplně odznova. A když se vrátím k té otázce, jiní chlapi pro mě bylo tabu. Buď s někým jseš a nebo s někým nejseš, já jsem štír, takže buď to doma mám, nebo když to tam není, tak proč bych byla doma že jo :-)

Láska, trochu jsme to už nakousli, kolikrát si byla zamilovaná, víš to?

Stačí málo, nebo málo, musí ten chlap mít něco do sebe, jak tam funguje chemie, tak jsem v prdeli... Jsem fakt v hajzlu a jsem schopná jít přes veškerý fyzikální zákony a zákony mezi ženskou a chlapem.

Tak to je super.

Pro mě je to spíš blbej zlozvyk. Já si asi připadám, jak kdybych byla nemocná na hlavu.

Jseš žárlivá?

Nelezu do telefonu, nedělám zbytečný scény. Když se mi vrátí za 4 dny, tak se ho zeptám, jestli si to užil aspoň...

Až tak?

No nemá smysl pak dělat scény, stíhačka nejsem, ale žárlím zdravě.

Takže když po něm kouká třeba nějaká jiná holka, tak ti to jedno není.

Já se taky koukám po hezký ženský, já uznám když je ženská pěkná, ať se klidně podívá.

Dobře.

No když to doma nemá, ať se podívá :-D

Chtěla bys mít děti?

Určitě, ideálně dvě.... dva kluky. Nechceš holčičku, většinou holky chtějí holčičky Nemůžu říct ne, ale kdybych měla holčičku, tak by byla Laura, to vím.... (smích) Protože, teď se mi zdá, že rodiče dávají dětem zvláštní jména, když si představím, že třeba ten kluk, ten "Kryšpínek" by vystudoval Vysokou školu a měl by podat nějaký ženský na úrovni ruku a říct jí prostě "Kryšpínek"... to mi přijde směšný

Co tě baví, v životě...

Řídit?

Dobře, jak relaxuješ.

Řídím, koníčky, moc jich není, nezbejvá na to čas

Když už se bavíme o tom čase, tu otázku tu mám, jak ty si vlastně rozvrhuješ čas?

Dělám když chci, telefon si nevypínám, já prostě řeknu, že teďka nemám čas

Otázky na sex, jak dlouho tě to baví?

Hodně... klidně můžu s klukem i dva dny v kuse.

Fakt? Když si po práci, máš na ten sex chuť? Nebo si musíš odpočinout?

Já jsem nymfomanka, takže mně to je jedno. Klidně mezi dvěma klukama si na 15 minut pustím péčko a udělám si to.

Tak to jsi první nymfomanka, kterou znám.

Jsem na to hodně a možná to občas chlapi nedávaj.

Já mívám většinou opačnej problém.

U mě třeba neexistuje, když někoho mám a volám mu, že mám chuť na sex, potřebuju aby tu byl, tak nedokážu pochopit, když ten čas nemá prostě. To jsem jak atomovej hřib (smích)

No ono je pak asi i jiný, když potom třeba spolu bydlíte a máš ho když chceš, pokud není v práci nebo pryč. Dovedeš si chlapa normálně vzít, nebo čekáš až ti řekne.

No já si právě říkám. Většinou si pak naběhnu, protože když mi řekne ne, tak začnu bejt zlá víš.

Ne já ti to teďka řeknu z chlapskýho pohledu. Já teda jsem dominantní, to je pravda, ale je to věc důvěry, nejsem dominantní k ženský, kterou pořádně neznám. Je to věc vývoje, ale přitom mám rád (většinou tu ženskou si vezmu sám), ale mám rád, když ta ženská je taky aktivní a přijde a sundá mi kalhoty, rozumíš. Prostě nečeká až co bude pokaždý

(Tak prý je akční, budeme tomu věřit)

Dá se s tím uživit v dnešní době?

Určitě, chce to mít taky přístup určitej, aby se ti chlapi vraceli

Proč si myslíš, že chlapi využívaj tyhle služby?

Protože ty ženský jim daj, co doma nemaj. Když mám ženskou 3,5 let, tak ta ženská nebude čekat až přijdeš z práce v korzetu, v podvazkách a tohle. A ten stereotyp je taky nebaví. Prostě si zavolaj holčinu, která přijede, bude flexibilní a bude mít na sobě to, co on má ve svejch představách a za hodinu to skončí. A pojede si zase ten svůj život.

Myslíš si, že je chyba na obouch stranách, nebo...

Není chyba vůbec nikde. Tak musí se snažit oba přece, aby to fungovalo Jasně, ale jestli jsi normální logicky myslící ženská, tak kdybych to já měla ve vztahu, tak určitě nepočítám, že na mě po 10-ti letech prostě frajer celej žhavej skočí. Ale když to bude dělat tak, že ze mě nebude dělat paroháče před společnejma známejma, tak mě to ani nebolí.

Takže mi chceš říct, že chlap nedokáže bejt věrnej?

Já si myslím, že chlapy v určitým směru chápu. Ne že nevěřím, ale já je chápu. A ženský tohle v sobě nemaj.

Dá se třeba říct, kolik procent mužů zákazníků by se ti za normálních okolností líbilo?

Někdy je to chladnější, někdy naopak, ale když se mi vyloženě nelíbí, tak s ním nejdu. A s chlapama tmavší pleti nejdu vůbec. Třeba velký břicho nebo tak, to ženský vůbec neřešej.

A co se týče věku?

Určitě ne starší 45 let a (dolní hranice je mi jedno, pokud má občanku)

Praktiky, děláš všechno?

Určitě nedělám nic bez kondomu. Mám se ráda, nechci si udělat polízanici na pár let a pak někde zdechnout.

V čem si myslíš, že jsi dobrá?

Určitě jsem nejlepší v kouření (směje se a já potom taky, s tím že jí to pak řeknu).

Kolik míváš za den zákazníků.

Určitě jednoho dva, víc nedělám. Už ty dva jsou dost maximum.

To mi přijde málo ne.

Proč, já nepotřebuju jet nějakej maraton.

Měla jsi víc chlapů najednou?

Měla 4. Dala jsem to v pohodě. To byla víc sranda než sex, protože se styděli před sebou, nebyli sehraný, takže spíš sranda než sex.

Co máš ráda ty sama v sexu...

Důležitá je ta chemie. Pokud to tam je, je jedno co děláš za prasárny. Jakmile to tam je, tak to jede.

Zamilovala ses někdy do nějakýho klienta?

Jo jednou. A bylo z toho něco? Jo popichovali jsme spolu asi 2 a půl roku

Máš nějaký sny?

Sny jsem měla do včerejška... (po chvíli) Bejt v životě šťastná

Třeba podívat se do New Yorku nebo...

To jsou všechno věci, který za hovno stojej. Podíváš se, máš nějaký zážitky, to ti nikdo nevezme. Ale bejt v životě šťastej, to ti nikdy nezaplatěj prachy.

Do kolika myslíš, že se to dá dělat?

Tak hele, když budeš počítat i cizinu, tak se to dá dělat i do 50-ti, protože znám jednu ženskou, který bylo pětačtyřicet, měla sto kilo a za ní chodili mladý ucha. A dělala nejlepší prachy v Irsku. Takže tomu věřím, ale co se týče mě, já určitě skončím (já jsem chtěla skončit včera) u třicítky... Prostě maximálně, to ani nechci, chtěla bych ještě dřív.

To mi připomnělo, jak jsem ti vyprávěl o tom podniku, kde mě chtěla jedna holka, tak nejvíc kšeftů tam prej měla holka, co vypadala trochu jak kluk a ty krásný holky zdaleka ne tolik.

No dneska jsou top některý ujeťárny. Chlap si nepřipadá ani trošku jako buzerant, ale objednal by si Shemale, což mi přijde teda hodně buzerantský. Tohle hodně jelo v tom Irsku. A on se necejtí jako gay.

Máš nějakou zkušenost se ženskejma?

Nechala jsem se udělat, ale nikdy bych nevracela. Koukám se i na dámský porno, když si to chci udělat

Takže aby ses do holky zamilovala...

Ne, ne nechala bych se udělat, ale ani bych jí neprolízla.

Máš nějaký reakce od ženskejch?

Jo občas mi ženský komentujou pěkně, občas zajdu na chat, občas mě pár holek tituluje, že jsem fetka, když jsem na webce, to mě hrozně baví, tím se směju spíš do očí.

Zastavíme se u chlapů, jaký typy chlapů se ti líbí?

Musí to mít v sobě, na vzhledu nezáleží. Nemám ráda takový ty hodně světlý chlapy, který se na sluníčku spálej hned.

Co chování u mužů, co se Ti líbí a co by muži měli změnit podle Tebe?

Měli by přestat si hojit svoje mindráky na ženskejch, zvlášť když to mají z předešlýho vztahu nebo nějak jsou poznamenaný a měli by se začít chovat víc galantně, jako džentlemani, protože mi přijde, že to poslední dobou vymřelo prostě. A když jde na lámání chleba, je lepší to říct na rovinu hned, než nechat ženskou v pasti půl roku. A pak jí jednoduše říct, že hledáš ženskou pro život. Že prostě nehledá mě.

Máš oblíbenou vůni u mužů?

Giorgio Armani Acqua di Giò a Dior Fahrenheit třeba, to jsem měla pocit normálně, že se chci do chlapa zakousnout.

Poslední otázka, zkoušela jsi někdy porno?

Nezkoušela, protože kurvu mi nikdo nemůže dokázat, protože ji nikdo neviděl a ani to není vyfocený, kdežto porno, to máš nálepku na čele. To prostě neschováš. Když se rozhodneš, že budeš normálně žít, tak se může stát, že si to vždycky někdo pustí.

Ale já si myslím, že pokud to nevidí třeba Tvoje máma, tak za to porno se nemusí nikdo stydět...

Já si zase myslím, že se má za co stydět, protože ukazovat svoji ku*du milionům lidí si myslím, že je větší stud než někde támhle dělat šlapku, když ti to ani nikdo nemůže dokázat.

A to je vše přátelé, z toho přepisování mě docela bolej záda :-D Tak snad se to dnes líbilo :-))) A díky Sabině, že do toho šla :-)