O Mrdání-SQOST

13.9.2018 12:02 · 1,583 views SQOST

Jednou mi jeden známý řekl: "Když jsem střízlivý, tak mě nebaví šukat. Prostě mě to nebaví." Já se na to jen zasmál, ale když se nad tím zamyslím, něco na tom bude. Lidi jsou po chlastu uvolněnější, mají míň zábran, chlapovi trvá dýl, než se udělá, ženská ho kouří odvážněji a tak. Kdo šuká střízlivý, ten neumí pít, nebo má dlouholetou přítelkyni, která s ním šuká ze zvyku a zahýbá mu s chlapem z posilovny, co nemá mozek ani péro, za to není stejný jako její přítel.

To jsem trochu ale odbočil. Netvrdím, že by spolu měli všichni spát nalití, ale něco na tom je. Oproti tomu nechápu, proč se ženské mají pořád tendenci líbit? Chlap chce ženskou, pokud je pěkná, píchat. Pokud je ta ženská hnusná, tak ji chlap píchat nechce, i když se nalíčí. Když se nalíčí pěkná ženská, chlap má pocit, že je nalíčená, protože je hnusná a taky se mu do ní moc nechce, ať už vyšpuluje prdel, jak chce.

Další věc je ta, že poslední touhle zkurvenou dobou, se ženy začínají chovat jako děvky. Když já půjdu s kamarádkou ven, ženská mi utrhne péro, když půjde s nějakým týpkem ven ona a já budu mít kecy, utrhne mi za to péro. Když mi to bude jedno, utrhne mi péro, protože mi to bude jedno. Ale jediná, kdo tu může našpulovat prdel a rty a kozy, je tady ona.

A tak se chlapi ožírají a spí se studentkami, i když je jim třicet, dohromady nic nemaj, jen splácejí nějakou zasranou půjčku a vydělávají dvacet měsíčně, čímž zamáznou pár ženských, chlast a svoje auto.

Všechny tyhle píčoviny člověka, které jsem tu vyjmenoval a popsal, i nevyjmenoval, a už vůbec nepopsal, má za následek jen jedna jediná věc: šukání. Celý život je postavený na mrdání. Takové to klasické klišé: kvůli mrdání tu jsme, kvůli mrdání se zabíjíme. Je to naše součást. Každý chce mrdat s každým. Pracovníka v kanclu sere jeho sexy nadřízená. Nejraději by ji pověsil do průvanu. Jenomže potom ji potká v hospodě a do hodiny je u ní a šuká s ní v posteli jejího manžela, který teď právě šuká s nějakým chlapem o tři bloky dál.

Píchání, šukání, mrdání. Někteří si myslí, že to má určité postupy a zákony apíčoviny a tak. Těm, kteří si to myslí něco řeknu. Šukání je nejumělečtější věc na světě. Tam můžeme udělat cokoliv, co nás napadne v naší pokřivené realitě či fantazii, chcete-li. Šukání je monstrum, šukání je roztomilá kočka, kterou chcete pomazlit a dát ji nažrat, i když má třeba vzteklinu.

Ale dost už. Teď každý napište, komu chcete a běžte si to užít do postele. Možná potom přijde i láska a šílenství a budete po sobě házet věcmi a štěkat po sobě a začnete se nenávidět a přitom milovat. Prostě sex.