sako

5.11.2018 06:50 · 809 views jenda-k-malicka

Cérka má taků slavnost ve škole a tož potřebuju nové sako kůpit. Ná tož vyrážáme s mojů drahů polovičků na kup.
Sako sa bude kupovat docela daleko a protože je to samá objížďka, tož jako tradičně blůdíme . Moja drahá je po vypití 3 kafí už nejak mino a mlůví podobno jak navigace. Popravdě sa í ani nedivím)).
Když konečně dovalíme na místo určení , si notujeme s fešnů paní prodavačků, neb obá máme zafačované ruky a hned je o čem sa bavit . Když sis kůšám sako vyvalí sa ně ven panděro , moja drahá pomáli prolézá skrze zdi, a furt slyším cosik o ostudě či co. Nevím co furt má.
Sem zhubl, tož by ně aj bylo sako vel. 58 ale nakonec beru 60 šak aby sa ně tam aj nejaký ten svétr vlézl. Fešná prodavačka donésla aj gatě , tož sem zahučál za firhaňky. ale málo místa tam mněéli, tož ně spoza firhněk lézla ven péérdel v krásných červeno kostkovaných trenclách, že by sem sa isto kdejakému Skotovi lůbil.
Moja žena omdlévala , že šak ostudu dělám děsnů , a že už se mnů nikam nede a snažíla sa ten můj krásný satélit skovat firhaňkama. Pravda, moc í to nešlo.
Gatě majů enom velikost 58, a tož nakonec objednávám komplet sako a oni mi ho pošlů dom.
Za pár dní sa jak páv nesu v novém saku a hážu očka na robky, keré sa chlámajů plešatému bláznovy.
A moja drahá zasejc cosik o ostudě a že mám raději chodit do teho lesa, šak tam ostudy nenadělám. Náá, šak co , nikdo mě tu nezná , tož si ostudu možu udělat :-)
Zábava v plném průdu , šade sa enom juchá a skáče, do teho nejaké to dobré červené a když sa popíjá, tož aj hen tam do onéj místnůstky sa mosí .
No tož vendu , plno všade. zalezu do téj kabinky.
Provádím započatů operaci, když ně gatě padajů důle . No chytnite si gatě , když v jedné ruce ždímáte anakondu a v druhů ruků sa enom možete žďárat v nosi, neb tam je sádra a máte enom dva prsty a eště k ničemu.
Ovšem problém nastává v okamžiku, když sa pokůšám natahnůt gatě navrch. Tu kabinku děláli pro nejaké liliputy či co. Nejak sa tam nemožu vejít. Když sa chcu ohnůt , hlavu mám v mise a pérdelů vytláčám dvéřa z futér. A do teho sa eště dobývá dovnitřku nejaký neodbytný klient tehoto zařízení. Lesti otevře dvéřa , pichne mi hlavu do misi a z teho teda radost mět vůbec nebudu.
Tož sa opatrno otáčám, s gatama u kotníků lezu ven a tam sa chlapy mlátíjů smíchy hlavama o zed . Aby sa nepo, kreténi. Ale aby chudákovy pomohly to néé.
Nakonec sa ně povédlo si gatě natáhnůt a aj nejaký dobrodinec ně pomoohl zapnůt knoflíky. Zapnůt zips sem si od něho raději nenechál , jak býl nalitý eště by ně zapl aj vercajk a to kurwsky boolí. Příště si raději kůpím menší gatě , ty ně nebudů padat , aj když budů zaplé. A moja ja mohla tež po a eště sa ptála , co mám za spoďáry . Když sem í odpověděél, že oblíbené skotské, enom vytočila oči navrch a enom pronésla , hlavně že né tanga. A pak že já dělám ostudu 👍😉😂😂😂😂😂😂