první focení

11.11.2010 01:47 · 1,368 views zase_ja

konečně. k dispozici prostor, velmi, velmi omezený čas a k tomu modelka. Už dlouho jsme se bavili o focení něčeho nad rámec klasických fotek, ale náhle souhlasila, ba dokonce sama to navrhla. Další domluva byla snadná; věděl jsem čeho chci dosáhnout, jak to má vypadat. Už doma se převlekla do pohodlného prádla, které takřka nedřelo, takže na fotkách nebyly vidět otlačeniny. Přibalila si oblíbené oblečení, ve kterém se cítila dobře, oblíbenou muziku.

Na začátek čaj a poslal jsme ji se převléct do druhého pokoje, abych neměla pocit že ji okukuji více než je nutné. Rozhodli jsme se brát fotky postupně, jak se vysvléká. Postavil jsem si ji do prostoru, doladil primitivní osvětlení (žádné blesky, odrazné desky..), pustil muziku a začali jsme si povídat. Byla hodně nervozní, ale postupně se uvolňovala - paradoxně čím více se svlékala. Já byl naopak postupem času nervoznější, jak budete číst dál, pochopíte. Ale přesto

Moc času jsme neměli a tak jsme se nezdržovali. Rozepínala si halenku, objektivem jsem jí tam nakukoval seshora na židli. Sem tam nějaký záběr jsme opakovali, ne vše se dalo fotit stativem. Naučila se dívat přímo do objektivu, smála se, a přistoupila na svádění. Netrvalo ani tak dlouho než se uvolnila natolik, aby si místo mne a objektivu představovala svého přítele, kterého tak chtěla svádět. Přiznám se že to na mě nemohlo nezanechat následky, ale oba dva jsme to přešli mlčením, ale jí to nepochybně přispělo k pocitu dobře odváděné práce. Halenka už padala přes ramena, přes lokty, její prsa v prádle se vzdouvala..

Čas na změnu. Vyfasovala mou bílou košili - protože žena v pánské košili, ve které se probouzí mi přijde velmi sexy. Naštěstí i jí. Chvíli předváděla, že se skutečně probouzí; souhlasila s více provokujícími záběry - pohled na ní zhruba od kolen, na košili vytaženou proklatě vysoko - ale kvůli expozici na světlou košili nic nebylo vidět, ani její prádlo. A další fotky.. jak 'spí', jak se protahuje, jak v ní klečí na kolenou, na kolenou i na loktech a já měl přes objektiv poprvé možnost vidět její ňadra bez prádla.

Košili dolů a teď začala ta skutečná provokace. snažili jsme, aby na záběrech nebyly vidět kalhotky, aby to skutečně probouzelo fantazii. Teď ze mě spadla veškerá nervozita, přišlo to náhle a nečekaně - ale o to jsem byl raději. Ležela na zádech, její mladé pevné prsy vůbec nezměnily tvar, hlava jí padala přes hranu postele - ostřil jsem na obličej, ale bylo jasně srozumitelné, co se za tím obličejem vzpíná. Fotky ňader z boku. Její ruce na prsech, kontrast nehtu a bradavky.. pak si pod kalhotky zajela rukou, já se krčil nad jejím obličejem a fotil opět tak, aby prsa byla vidět a bylo jasné že má ruku v kalhotkách. Nevím, jestli se tenkrát polaskala, nebylo to v té chvíli vůbec důležité. Už jsme byli sladění, věděla, čeho chci dosáhnout a vlastně ani nebylo třeba upravovat pózu, polohu. Občas teda kvůli světlu, ale to je myslím pochopitelné.

Bylo na čase končit, už i místo na kartě končilo. Jedna z posledních fotek měla bestiální atmosféru - bylo třeba ztuhlých bradavek. Řekl jsem jí to, podívala se na mne a oba dva jsme v ten moment přesně věděli, jak jich dosáhnout. Zvedl jsem se, tiše ji požádal, aby počkala.. A donesl jsem kostku ledu. Poslední tři fotky, utřela se od studené vody a začala se převlékat. Já začal stahovat fotky a hned vypalovat na DVD. A to bylo naposledy, co jsem ty fotky viděl.

O pár dní později jsme se bavili a došlo i na ten erotický moment (ne že by to focení nebylo vzrušující samo o sobě!). Potvrdila mi, že si přála, abych jí vzal mezi prsty, mezi rty. Ale - a v ten moment jsme se krásně nezávisle na sobě shodli, že šlo o focení, o nic víc.

A tak skončilo mé první velké focení, při kterém nešlo o sex, jen a jen o focení, protože i to může být cíl.

1,368 views 0 comments 11.11.2010 01:47