Nasrání

1.3.2019 02:27 · 1,242 views Gioconta

(já Monika)
Jak začít? Přemýšlela jsem.(Gio říká "to dává smysl" a ironicky se usmívá s šibalským kukučem.).
Tak znovu. Jsem rozčilena, pobouřena, znechucena, ....atd atd. Prostě nasraná. Na některé z Vás i na lidi co potkávám, nebo slyším, kteří píšete komentáře, nebo texty, blogy, povídky, nebo se jinak vyjadřují. Máte mozek( předpokládám že zombie nepíšou na amatérech, ani jinde se jinak nevyjadřují) tak ho používejte. A co mě vytáčí ( u všech bez rozdílu sympatií)? Že zjednodušujete, Hážete všechny do jednoho pytle.
A teď konkrétní příklady. "Cikáni jsou zloďeji....žena co má ráda sex je kurva....ti co píší blogy jsou divný lidi co se jen hádají a pomlouvají....poláci jsou kšeftaři a podvodníci....němci jsou prasata.....černoch musí mít velký péro...naopak asiat ho má malého...chlap je debil...ženská slepice...
A tak bych mohla pokračovat hoooodně dlouho a určitě bych nevyjmenovala všechna klišé, mantry a zjednodušené bláboly co Tito lidé napíší nebo vypustí z huby. Teď se mi chce napsat " lidé bděte!! " ale to by nebylo přesné. Lidi myslete. Od toho máte mozek, narozdíl od roztomilých zvířátek co se řídí instinkty a pudy. Vy máte ( mnozí) dar mozku, mít city, emoce, kombinovat, a "mnozí" i logicky "myslet". Tak ten mozek používejte. Zamyslete se nad Tím co vypustíte z huby, nebo jinak z hlavy své, skrze jiný komunikační kanál. A když potom napíšete nebo jinak vypustíte zjednodušené plky věřte, že i vy patříte do některé "odsouzeníhodné" skupiny. Nikdy není vše "černé nebo bílé" jsou i černobílé,
nebo barevné. A pokud neznáme konkrétní souvislosti a příčiny prosím nesuďme. Vyjádři se, řekni názor, podpoř ho argumenty. A hlavně použij mozek. A PŘESTAŇ MĚ SRÁT.
Tak jsem si ulevila. Gio ukázal na svá prsa obejmul mě, políbil a řekl "Asi to muselo ven.A pokud se jeden nebo jedna zamyslí stálo to za to".