Blbá kráva

13.6.2019 07:02 · 2,167 views mimorealitujen

Včera bylo parno na padnutí.Práci jsem měla hotovou a tak jsem si říkala,padnu na sluníčko a naberu nějaký bronz. V plavkách.Ale nevydržím tím vedrem jen ležet. Koukám na tu plechovou vanu,co ji říkám ,,bazén".Je to pár hodin co jsem do ní nanosila vodu z potoka a tak je v ní voda studená.

Protože od rána nikdo kolem neprošel,dodala jsem si odvahy a svlékla se donaha a do té chladivé koupele se ponořila..kerásnýýýýýý ..čumák proti slunci,tělo v chladivé vodě a já ,,meditovala"

Než se ta kráva ukázala. Teda že ji tady uvidím ,to mě nikdy nenapadlo.Blíží se přes louku a rovnou ke mě... co asi bude chtít? Dělala jsem že ji nevidím,ale ona si mě všimla už z dálky a blíží se.Ted lituju že jsem neutekla nahá,mokrá do chaty hned...Přišla k mojí vaně,mlčky..a začala mi pít tu vodu..tu chladnou ,čerstvou vodu z potoka :-(( Kráva jedna blbá,to nemohla jít k tomu potoku co je jen 10 metrů dál?? Chlemtala a chlemtala ,jako by tejden nepila..Voda ubejvala a já se v sedě skrčila a držela si kolena u brady.Bála jsem se pohnout,měla jsem z tý krávy respekt,z její velikosti..jo fakt velká kráva to byla, to jo. Trvalo to dobrých 10 minut,pak tam stála a jen na mě zírala..jako starej vůl:-)
Zírala na mě a moji poloprázdnou vanu.,,Co čumíš,tak už si to vypij všechno" řekla jsem jí a ona si odfrkla....
A v tom se na horizontu objevil kůn s jezdcem..bílej kůn a s kovbojem..Jo :-)...Mířil si to klusem za svoji krávou.....BLBOU achjo, v takový situaci mě uvidí:-((...Lituju toho že jsem už dávno ten pozemek neoplotila.No jak se blížil a blížil,přestávala jsem litovat všeho. Ted jsem ráda ,že nemám plot,že mám vanu,vodu,kovboje s koněm a tou krávou co už se nezdá tak blbá jako dřív...