Amatéři obráceně.

9.8.2019 16:51 · 795 views likkle

Při pročítání mi tak došlo, že kdyby to celé bylo reverzně (ne perverzně), mohla by to být legrace. Když by muži měli v profilech toto a ženy psaly nekonečné a někdy ujeté, otravné, nebo perverzní vzkazy. Např.

Ahoj,
o Amatérech (a amatérech) už něco vím, takže je mi jasný co mě tu pár týdnů čeká. Tak si to ujasněme hned na začátku, i když ty, kterým je tato zpráva určena profily většinou ani nečtou, takže si tu povídám sám pro sebe.. nevadí, beru to jako jakousi autoterapii a možnost později napsat, já jsem ti to říkala.

1. Nesejdu se s tebou teď hned, nebo dnes večer, zapomeň na to, že budu tak nadržený, že mi bude jedno s kterou, kde a co dělám.

2. Sex za peníze neprovozuji, né, že bych jich měl dost, ani nejsem proti tomuhle způsobu obživy zaujatý, ale ten sex bych si neužil, měl bych pocit, že jsem nějakým způsobem zavázań. Nic takovýho nechci.

3. Chápu, že není snadné tu muže zaujmout, čteme toho denně tuny, ale pokud se stejně rozhodneš, není nic horšího než vzkaz na který se nedá nijak reagovat a pisatelka musí vařit takzvaně z vody. To nemám rád. Ideální je nějaká decentní, nebo ještě lépe vtipná otázka.. ovšem na věty typu „chceš šukat“ hned zapomeň :)

4. Cesta do mých trenek vede mým mozečkem, který jak je malý, tak je zvídavý. Chci se tu bavit, smát a prožívat příjemné chvíle. Nehledám tu primárně jen sex, nebo spíš, sex je asi až ten poslední level.

5. Nehledám tu žádnou zajdu. Holky, jste krásné a milé, ale s puberťačkama si nerozumím. Nechci nikoho zaučovat, nejsem tu proto aby se na mě vyřádila kdejaká mladá trouba, chci zralou ženu, MILFku na sex kdy už oba tak nějak víme kam se co strká.