Jak to tedy dopadlo?

14.9.2019 06:09 · 680 views Wevu

*kotník
Vzpomínáte, jak jsem kdysi (ne)dávno psala o mém zmoknutí cestou do práce? Nedopsala jsem to. Tak teď stručné rozuzlení.
Rozuzlení. ROZUZLENÍ To je srandovní slovo. :-D Já jsem srandovní, no dobře, ale to slovo taky. Něco je zauzlované, tak to rozuzlujeme. Proč to není oduzlování? Když něco za…, tak to pak od… nebo roz…? Když si slon zauzluje chobot nebo třeba nějaký mladík… No radši nic. :-D

A může si vůbec slon zauzlovat chobot? A může si nějaký mladík… Jóóó, dobře, už mlčím.

No tak tedy k té mé příhodě, kvůli které mi píšete vzkazy, že neusnete, že na mě pořád myslíte, že jste nadržení, že se nemůžete vyčůrat :-D a haldou otázek, kde pracuji, jak často zmokám a jestli jsem si náhodou nezvládla vyfotit selfie jako miss mokré tričko. Mimochodem miss je v angličtině slečna, ne? To jako vdaná žena nemůže být miss mokré tričko? Vás napínám, že? Takže osobně neznám žádnou holku, co by šla jen tam s tričkem končícím těsně pod zadečkem (slovo „prdel“ se nelíbí autokorektu, aby jste věděli, proč ta zdrobnělina). Ono totiž všechny sukně a šaty jsou dělané tak, aby nešly tzv. do zvonu a aby držely u těla. Delší sukně alespoň do půli stehen už tak dělané být mohou, ale takové tričko vám kalhotky nezachrání. Stačí scházet schody nebo i obyčejná chůze, nedej Bože se předehnout nebo si dřepnout. Možná to někdo znáte, kdo chodíte doma v tričku a kalhotkách (u chlapů by to tričko muselo být sakra dlouhé, aby zakrylo trenky, jako u slipů by to asi šlo), jako já, neuhlídáte to. A ani se nesnažíte. Jako doma. Proč taky. No takže jsem si vzala to klasické S tričko a ty mokré rifle. Mokrá podprsenka se mi okamžitě okopírovala na tričko, ale nebyla jsem zdaleka jediná. No a na ty rifle jsem si asi půl hodiny foukala horký vzduch. Neuschly, ale aspoň byly příjemně teplé. A tak jsme si tu pistoli během dne půjčovaly všichni. A musím uznat, že na konci směny se mi horkou pistolí podařilo usušit oblečení docela úspěšně. Jen až si někdo budete rifle sušit teplotou 190 stupňů celsia, dejte si bacha, ať si nepopálíte *, jako já.
Tak zas někdy příště u nezmoklých blogů.
Verča