Udělám ti perfektní análek

22.9.2019 09:16 · 1,781 views xavera

Asi to opět nebude objevné téma. Protože nabídek ke kvalitnímu sexu (ošukám tě tak, až budeš lozit po stropě a vylízám tě do čista do sucha) má asi každá amatérka plný vzkazovník, je to jen další nošení dříví do lesa. Ale nedá mi to a jedno polínko tam odnesu i já.
Nevím, zda je to nějaká móda poslední dobou, ale čím dál tím víc pánů by se mi rádo dostalo i do hnědé dírky. A když se slušností odmítnu, tak někteří mi začnou vypisovat, že nevím, o jakou rozkoš a radost přicházím. Jeden mi to popsal trochu barvitěji, že nejprve bude lízat moje čokovoko, pak si nasliní prst a bude mne jím připravovat a pak mi ho tam, opět nasliněného, zasune. Na moji nesmělou poznámku, že by mne to asi bolelo a štípalo mi napsal, že tomu nerozumím, protože on je v tom králem. A k dotazu, zda k takovému sexu používá kondom, odpověděl, že by nikdy žádnou pláštěnku na svoji chloubu nedal. No a na závěr dodal, že jestli s ním do toho půjdu, tam mi zaplatí na amatérech VIP.
Naivita některých pánů zde je skutečně k smíchu. Takoví všechno ví, všude byli, dokonce i v pr..li. Jen nevím, zda mne má potěšit nebo urazit to, že někteří už to tady neberou jako zcela bordel zdarma, ale jsou ochotni za sex alespoň zakoupit VIP. Teď se jen obávám, aby mi to někdo nekoupil jen tak z recese. Abych pak nevypadala, že už jsem někomu podržela. I když kdo ví, třeba je to s někým už na dobré cestě. Ale ne do Čokoládova s Karlíkem.