Masáž mužských pohl. orgánů

4.4.2020 11:48 · 3,676 views ben01ben

Proč a čím je masáž mužských pohlavních orgánů prospěšná?

Ze dvou důvodů: po tělesné stránce - prokrvení,udržení a upevnění zdraví a jejich správné funkce,prevence nemocí a po psychické stránce - hluboká relaxace,slast,uvolnění napětí,antistresové účinky.

Masáž je považována za nejstarší přirozený léčebný prostředek. Naší první reakcí na jakýkoli úder či poranění je, že si začneme postižené místo intuitivně hladit a třít, což je vlastně masáž.

Při sexuálím styku nebo při masturbaci také dochází zcela přirozeně k masáži a to konkrétně k masáži pohlavních orgánů.

Jenže ne vždy v našem partnerském životě nacházíme takové způsoby dráždění ,po jakých bychom toužili. A při masturbaci máme jen omezené možnosti odkázáni sami na sebe.

Jakákoliv sexuální aktivita,ať už pohlavní styk, masturbace a podobné slastné hrátky s genitáliemi včetně masáží jsou velmi příjemné a krásné - prostě super. Člověk to chce zažívat stále znovu a znovu.

Zdravé je být vždy sexuálně aktivní. Pravidelné používání pohlavních orgánů mimochodem zajišťuje, že když se muž rozhodne zplodit potomka, bude mít k dispozici vždy čerstvé sperma.

Vzrušující sexuální pocity nezáleží na velikosti penisu, ale na citlivosti vašeho žaludu a vnitřní předkožky a průtoku krve v pohlavních orgánech,na což je potřeba dostatek času. Čím déle protáhneme masáž, tím bude větší proudění krve v pohlavních orgánech a tím budou pocity příjemnější.

Trio pro neskutečně báječné pocity - žalud, předkožka a uzdička

No a samozřejmě varlata a prostata a jejich obsah.Dalo by se říci, že semeno má datum expirace (vypršení doby spotřeby). Pak musí být staré spermie vypuzeny a nahrazeny novými.

A o tom všem je masáž mužských pohlavních orgánů: upevnění zdraví,prevence nemocí,podpora správné funkce,podpora libida (sexuální touhy),slast,vzrušení,rozkoš,relaxace,obnova starých zásob semene,podpora tvorby testosteronu.

Co všechno by měl muž o svých pohlavních orgánech vědět:

MUŽSKÉ POHLAVNÍ ORGÁNY

Vnější pohlavní orgány jsou penis a šourek s varlaty.

Vnitřní pohlavní orgány jsou nadvarlata, chámovody, prostata, semenné ampuly a váčky, Cowperova žláza, Ductus ejakulatorius- ejakulační svěrač a semenná (močová trubice).



MNOHOSTRANNĚ POUŽITELNÝ - PENIS


Co je to penis?
V podstatě se penis skládá ze dvou erektilních těles, které jsou odpovědné za erekci a za zvětšení penisu během sexuálního vzrušení. Třetí erektilní těleso se nachází ve spodní části údu. Všechny tři dohromady tvoří tělo penisu . Spodním erektilním tělesem prochází močová (semenová) trubice, která ústí na vrcholu žaludu. Žalud na vrcholu penisu je tvořen naběhnutí schopnou tkání. Je uzavřen v předkožce, která ho chrání a je k penisu připojena uzdičkou.

Když mají kluci asi tak 3 roky, zjistí, že mají něco, co je výrazně odlišuje od holek - a jsou na svůj penis velmi hrdí! Objeví, že jsou kluci! Naučí se čůrat ve stoje a zalévat babičce záhon. Zároveň zjistí, že je to zábava hrát si s pindíkem, zejména, když je tvrdý a trčí vzhůru.

Během puberty, tak v 11, 12 nebo 13 letech začne penis velice rychle růst. Vzhledem k tomu, že růst penisu začíná u každého v různou dobu, mají mnozí kluci starosti, zda je u nich vše v pořádku, zda není jejich penis příliš malý nebo příliš velký, zda u nich nenastaly změny příliš brzo nebo příliš pozdě. A tu často přichází od dospělých odpověď, že je to jedno, neboť i s malým penisem se nechá užít hodně legrace a pro pohlavní provoz je délka 7 až 8 cm dostačující.

To je pravda - ale ne tak docela! Jak už jsem řekl, penis je také jakýmsi symbolem společenského postavení, tedy část těla, takže je to důležité pro sebepoznání a sebevědomí každého kluka. Proto by měl být penis nejméně tak velký, aby s ním byl každý majitel spokojen.

Když chcete v tomto sami sebe vyzkoušet, tak se sami sebe zeptejte.

Jsem spokojen se svým penisem? Byl bych také spokojen, kdyby byl menší nebo větší?

Pokud trpíš tím, že ho máš příliš malý, příliš velký nebo obřezaný penis, tak čti dál.

Co je potom normální?

To, co je normální, určí každý kluk pro sebe sám. Můžete velmi malý nebo velmi velký penis přijmout jako normální.

Vidíte, že stejně staří kluci mají kluk od kluka v pubertě odchylku 5 cm a více a vše je přirozené. V dospělosti to může být i více.

Chcete-li změřit svůj penis, mějte na paměti následující. Vždy se měří na úplně stojícím penisu. Vše ostatní by byl nesmysl, protože v klidu velmi malý penis může více než dvojnásobně vyrůst, zatímco ten, který je velký se při postavení moc nezvětší. Tedy měřit jen stojícího. Měří se při stažené předkožce od břicha k vrcholu žaludu.

Někteří muži si myslí, že dlouhý penis je nejlepší při sexu. To je nesmysl. Naopak, pokud se velmi dlouhým penisem dotýká děložního hrdla partnerky, může to být pro ni velmi nepříjemné.

Velmi dlouhé penisy se vyskytují vzácně. Není normálně běžné mít 25 cm monstrpenis, jak je vidět někdy v pornu,

Zajímavá je tloušťka. Hodně holek má rádo "naplňující pocit" ve vagině. Mimoto jemné tkáně poševního vchodu s plnou chutí reagují na to, když jsou protahovány.

Ale jak změřit tlouštku,tedy průměr? Jako v matematice, změřit obvod a podělit písmenem pí (3,14) a vypočítáš tak průměr.

Vaše sexuální pocity nezáleží na velikosti penisu, ale na citlivosti vašeho žaludu a vnitřní předkožky a průtoku krve v pohlavních orgánech,což potřebuje čas.

Čím dále protáhnete masturbaci nebo pohlavní styk, tím bude větší proudění krve v pohlavních orgánech a tím bude ten pocit příjemnější.


kavernózní tělesa a svaly penisu


Někdy je jako očarovaný. Když to vůbec nepotřebujete, tak se postaví. Jinak zase vůbec nic,když zrovna potřebujete, aby stál...určitě víte, co teď myslím.

Odpovědnost za tyto často nekontrolovatelné výkyvy nesou kavernózní tělesa.

Váš penis je má tři a tvoří takřka trup a břicho penisu, tedy jeho těla. Obě kavernózní tělesa, vlevo a vpravo mu dodávají typický vzhled hot dogu. Třetí kavernózní těleso na spodku penisu je zcela odlišné. Prochází jím trubice na odvádění moče a spermatu. Je méně odpovědné za erekci penisu, ale spíše brání, aby ta dvě první neskřípla semenou trubici, aby mohlo sperma při ejakulaci dobře vystříknout.

Všechny tři tělesa se skládají z houbovité tkáně, malých buněk,které jsou uvnitř duté a v klidu jsou téměř bez krve.

A proč jsou bez krve?

Vzhledem k tomu, že svalová tkáň je v klidu napnutá! Ano, četli jste zcela správně. Pokud je váš penis ochablý, tak jsou jeho svaly napnuté! Tento stav se nazývá tonus. Možná, že jste se s tím slovem setkali v hodinách biologie.


Dáte houbu do vody a zároveň ji máte pevně stisklou v ruce.

Co se stane?

Nic!

Houba nenasaje vodu. Teprve když povolíte ruku - houba začne nasávat. Podobně to funguje i u penisu. Pouze když se uvolní napjaté svaly buněk, může krev do těch buněk proudit. V každodenním životě je penis téměř vždy v klidu a je velmi málo prokrven.

Ale to není vše.

Tam, kde váš penis začíná v břichu, tam je ještě jeden sval s nevyslovitelným jménem musculus ischiocavernosus. Tento sval je také trvale napnutý a tím blokuje odtok krve do penisu. Funguje to podobně jako svěrač močového měchýře nebo konečníku.

Ale zatímco se svěrače močového měchýře nebo konečníku uvolní na záchodě, když dostanou "příkaz", tak u penisu se otvírá tento sval pro průchod krve jen neochotně. Muž musí být nejprve pohlavně vzrušený, aby se svaly uvolnily. Po jejich uvolnění si může dopřát masturbaci nebo sex. Avšak stres, časový tlak, strach, že každou chvíli někdo může přijít do místnosti může vést k tomu, že se tam dole neuvolní vůbec nic.

Je tam dole ještě jeden sval, který je po celý den napnutý - musculus retractor penis. Zní to srandovně, ale úplně logicky. Re - zpět, tractor - tažení. No. Dovedete si asi představit, co dělá ten sval?

Správně! On táhne penis zpět: a) do podbříšku, b) do předkožky.

Pokud je náš penis tuhý, silný a prodlouží se, tak je to proto, že se kavernózní tělesa plní krví. Proto se prodlouží a ztloustne. Na druhou stranu se retrační sval uvolní a dovolí penisu vyrůst z podbříšku.

Tímto způsobem může penis svou délku více než zdvojnásobit. Krevní tlak je v kavernózních tělesech při vztyčeném penisu asi 1,7 baru, to je asi dvě třetiny tlaku v pneumatice a asi desetkrát více, než ve zbytku těla.

Karvenózní tělesa jsou tedy odpovědna za erekci a vztyčený stav.

Trio pro neskutečně báječné pocity - žalud, předkožka a uzdička

U intaktního (neobřezaného) penisu všechny tři tvoří dohromady jednu velikou báječnou pocitově senzibilní erotogenní zónu.

Termín erotogenní znamená něco jako láska, chtíč, chtíčové pocity. Takže když někdo hladí erotogenní zóny své přítelkyně nebo svého přítele, tak mu daruje láskyplné, vášnivé pocity. To zní skvěle, že?

Žalud
Pokud stáhnete svou předkožku, tak se obnaží žalud. Jedná se o speciální část třetího kavernózního tělesa,které má také houbovitou strukturu.Je to topřivá tkáň, díky níž se žalud může při erekci penisu až dvakrát nebo dokonce třikrát zvětšit.

Povrch žaludu tvoří jemná vlhká sliznice, která obsahuje hustou síť vysoce citlivých nervových zakončení. Obstarává slastné pocity při masturbaci nebo pohlavním styku. Něžné pohybové dotyky na povrchu žaludu, tedy mazlení, tření rukou nebo klouzání v posuvné předkožce nebo v pochvě.

Žalud má však navíc takzvanou hlubokou citlivost. V jeho tkáni se hlouběji nacházejí speciální buňky, které jsou citlivé na tlak, mačkání, hnětení nebo masírování i když neprobíhá žádný pohyb.

Můžete tedy pozorovat:

Rychlé pohyby stimulující zejména povrch žaludu, čím je pomalejší a pevnější masírování žaludu, tak to vede k hlubším pocitům.

Při pohlavním styku reaguje žalud jak na tření, tak na klouzání v pochvě, ale také na tlak, který je na penis v pochvě vykonáván.

Při masturbaci je na muži samotném, aby u sebe našel ten správný vztah mezi tlakem a třením. Masturbace je dobrá příležitost, jak poznat reakce a potřeby svého těla.

Žalud je tedy pro sexuální požitek velmi důležitá a ochrany hodná část penisu. A protože je tomu tak, tak příroda obklopila žalud jemnou kůží - předkožkou.

Předkožka
Předkožka chrání žalud před dehydratací, zraněním a,hlavně, znecitlivěním.

Pokud totiž chybí ochrana předkožkou,např. při obřízce, žalud velmi rychle vysychá a postupně znecitlivuje. Protože předkožka po obřízce už pžirozeně zpátky nenaroste, tak se žalud, který už není předkožkou chráněn, aby tu ochranu nahradil, začíná postupně pokrývat tenkou, ale suchou rohovkou. Tento proces se nazývá keratinizace.

A předkožka není jen ochrana žaludu! To se ukáže jasně, když se na její stavbu podíváme podrobněji.

Předkožka se skládá ze dvou vrstev kůže, které k sobě volně přiléhají a jsou spojeny na její špičce.

Vnější vrstva je tvořena úplně normální, jen poněkud jemnější tělovou kůží.

Vnitřní vrstva je však tvořena obdobnou sliznicí, jako je povrch žaludu. Také ona má citlivá zakončení na povrchovou a hlubokou sexuální stimulaci. Rozdíl je v tom, že na vnitřní předkožce je počet těchto zakončení mnohem vyšší a hustší. Je jich tam dvacet tisíc, kdežto na žaludu pouze osm tisíc.

V ochablém stavu předkožka uzavírá a chrání žalud. Vnitřní předkožka leží na sliznici žaludu. Takto se žalud a vnitřní předkožka chrání navzájem.

Pokud je penis ztopořený, posouvá se předkožka směrem dozadu za žalud. To má dvě příčiny.

Za prvé je úd silnější a delší. Za druhé se uvolňuje musculus retractor na penisovém kořeni a nechá penis vyrůst z podbříšku; tak se nejen předkožka přetáhne za žalud; ale žalud je vlastně vytlačen z předkožky ven.

Při přetahování za žalud se předkožka otočí naruby.

Jak daleko je vaše předkožka tažena dozadu, tím více vaší vnitřní předkožky je obráceno navrch. U většiny mužů je to zcela jasně vidět protože jejich předkožka je při tom dost natažena zpátky, leží za žaludem a je vidět růžový pruh vnitřní předkožky. Od vnější předkožky, která vypadá jako normální kůže odděluje vnitřní předkožku vroubkovaná tkáň (vyvýšený pás), dle nejnovějších výzkumů se jedná o bezkonkurenčně nejcitlivější část penisu, i při nejšetrnější částečné obřízce je vyvýšený pás navždy ztracen, při ochablém stavu se jedná o vnitřek špičky.

Toje druhý důvod proč se vyvarovat obřízky.

Předkožka nemá jen ochrannou funkci pro žalud. Předkožka má také důležitou sexuální funkci!

Pokud si napnete svou předkožku při ztopořeném penisu úplně dozadu, tak uvidíte velkou erotogenní zónu, která zahrnuje téměř polovinu údu. Ta zóna se skládá z vlhkého žaludu a za ním ležící růžové vnitřní předkožky. To co vidíte je naprosto perfektní tým! To je takzvaná vaše pocitová anténa při pohlavním styku nebo při masturbaci. Nikde jinde na vašem těle nemůžete prožívat tak slastné pocity.

A ještě něco v souvislosti s předkožkou.

Během pohlavního styku penis klouže v pochvě, poněvadž oba mají vlhké genitálie. Víte už - u žen genitální lubrikace a u mužů kapička touhy. To je skvělý pocit a obvykle to nebolí, když hra lásky trvá déle, než by se očekávalo. Vlhkost zabraňuje nadměrnému tření.

Ale je možné, že ta vlhkost není dostačující. U žen se to totiž stává v určitých dnech jejich cyklu,že může být ta vlhkost nižší. Zde přebírá předkožka náhradní roli, protože penis při pohlavním styku klouže nejen v pochvě, ale klouže i do předkožky, podobně jako při masturbaci. Přitom roluje předkožka tam a zpět.

Vaginální lubrikace u ženy a speciální kluzné funkce předkožky u muže jsou důležité pro příjemný a bezbolestný pohlavní styk a masturbaci dělá ta kůžička mnohem zábavnější.

Třetí část toho tria je uzdička (frenulum).

Uzdička se nachází na spodní straně žaludu. Také tato uzdička je součástí erotogenního systému penisu. Při ztopoření je napnutá a toto napnutí způsobuje u mnoha mužů příjemné pocity, protože nervové buňky reagují na protažení.

Frenulum má za účel aby táhlo, po mytí nebo po sexu, když se penis dostane do klidu, předkožku zpět na žalud. Současně musculus retractor zatáhne část penisu do podbříšku a tím se žalud vrátí do předkožky.

Někdy uzdička také bolí, když je penis tuhý a je-li uzdička příliš krátká, to se nazývá latinsky frenulum breve. V pubertě to může být dočasným jevem protože penis roste a uzdička nemusí mít stejné tempo růstu.

TAJNÁ VELÍCÍ CENTRÁLA - VARLATA

Poté, co jsme se téměř výhradně zabývali penisem, tak tento článek už není o "klobáse" ale o "vejcích", která se správně nazývají varlata.

Co produkují varlata kromě spermii?

Správně! Produkují samčí pohlavní hormon - testosteron a ten přispívá k tomu, aby se mohli penis a předkožka správně rozvíjet.

Ale popořadě.

Co jsou varlata?
Varlata jsou samčí pohlavní žlázy. Ony produkují mužské pohlavní buňky - spermie, a ty mají svou úlohu při rozmnožování.

Vejce jsou zahaleny, a to v šourku. Nejsou dostupné a přesto jsou viditelné; ony takzvaně bijí do očí! A protože tomu tak je, tak jsou - stejně jako penis - důležitým rysem mužské identity a symbolem společenského postavení. Ve všech dobách byla varlata různým způsobem umělecky zobrazována a umělci je rádi zobrazovali větší, než ve skutečnosti jsou.

Velikost varlat záleží na věku a také se velmi individuálně liší.

U dospělých mužů mohou být varlata až 5 cm dlouhá a 3,5 cm silná. To je zhruba velikost švestky a také tvar tomu ovoci odpovídá.

Ale obvykle se neměří velikost varlat ale jejich objem. V dětství to obnáší něco mezi 1 - 3 cm kubických.

U dospělého jsou varlata asi 5 cm dlouhá a 3,5 cm silná, což odpovídá 20 - 25 cm kubických varlete. Varlata jsou tedy odpovídajícím způsobem menší v dětství a dospívání.

Od 4 cm kubických objemu varlete se předpokládá, že začnou produkovat spermie a tak začne puberta.

Objem varlat asi 15 cm kubických je normální u dospělého muže, varlata však rostou až do 40 let a to až do 25 cm kubických.

Jak se to měří?

Je to v podstatě jednoduché - pomocí orchidometru. Je to jako šňůra perel, kde jsou různé kuličky ze dřeva nebo plastu označené příslušným objemem. Protože to zpravidla nemáte doma, tak to dělá lékař. Někteří lékaři to dovedou dobře odhadnout jen pohledem.

Jedno varle (obvykle levé) je větší než druhé a je také v šourku níže. To je naprosto normální.

Výkonné koule - od chlapce k muži
Od začátku varlata produkují mužský pohlavní hormon - testosteron. Důležitý se stane od puberty. Vedle jiných hormonů přispívá k dokončení růstu kostí, podporuje tvorbu svalové hmoty a k vytvoření mužských druhotných pohlavních znaků (růst varlat, růst penisu, ochlupení, vousů, mutování hlasu, tvorbu semene a první ejakulace).

Testosteron řídí také sexuální apetit, to znamená opakující se touhu po pohlavním styku nebo masturbaci.

Méně známá je skutečnost, že zvýšená tvorba testosteronu pomáhá odstranit, pokud ještě v pubertě přetrvává, slepení předkožky nebo její přirozené zúžení. Hormon působí jako turbo pro přirozený vývoj a zrání pohlavních orgánů a k tomu patří pohyblivá a stažitelná předkožka.

Zde můžete vidět, že je naprosto nesmyslné, aby byl nějaký kluk, který má ještě před pubertou, zbytečně operován kvůli slepení obkroužením a nebo aby byl kvůli tomu dokonce obřezán. Nyní vám bude pravděpodobně jasné, proč je předkožka plně stažitelná až v průměrném věku 10 let. Záleží totiž na věku, kdy kluci přijdou do puberty a kdy se jim zvýší produkce testosteronu ve varlatech.

Semeno - denně čerstvé!
Je obecně známo, že varlata od puberty produkují spermie. Jejich vývoj trvá asi 70 dní. Spermie jsou pak usklaďněny v nadvarleti a odtud jsou v případě potřeby dodány.

Pokud nemá muž pohlavní styk nebo nemasturbuje, pak tělo nepoužité spermie odbourává a nebo dojde k nedobrovolné ejakulaci (obvykle v noci), při které jsou přebytečné spermie vypuzeny. To má samozřejmě smysl a je tak zaručeno, že zůstávají k dispozici vždy čerstvé a zdravé spermie pro početí dítěte. Dalo by se tak říci, že vaše semeno má datum vypršení spotřeby. Pak jsou vaše staré spermie vypuzeny a nahrazeny novými.

Je možné, že kvůli tomu muži tak často masturbují, že to má co do činění s toto obnovovací taktikou.

Nadvarlata
Jak jsem napsal, nadvarlata slouží jako skladiště pro už (téměř) zralé spermie. Poslední doleštění obdrží tito mrštní plavci právě zde.

Prsty si můžete nahmatat nadvarlata vzadu za varlaty jako malé opuchliny. Budete je cítit jako nepravidelné malé hrudky, zvláště když jste dlouho nemasturbovali a klubka nadvarlat jsou naplněna až po okraj.

Šourek - přírodní klimatizace
Proč jsou varlata mimo tělo v šourku? Není to příliš nebezpečné? Toto jsou vaše nejzranitelnější části těla a nic nebolí tak jako úder do varlat nebo zranění této části těla.

Takže tam musí být nějaký důvod proč příroda podstupuje takové riziko.

Pro provoz totiž potřebují teplotu asi 35 stupňů Celsia a to je o dva stupně méně, než se vyskytuje v těle. A to je dosaženo jemnou kůží šourku. Varlata se chladí z vnější strany zatímco z druhé strany jsou od těla vyhřívána.

Pokud je příliš zima, šourek se stáhne a speciální sval přitáhne varlata k teplému tělu.

Pokud je příliš horko, varlata visí nízko v pytlíku, který je pak prověšený a mnohem větší než obvykle.

Při doteku blízko pohlavních orgánů je vyvolána podobná reakce. Někdy když se lékař dotkne vnitřní strany stehen, tak ten dotek zapůsobí na sval v šourku a varlata se přesunou do horní části těla. To je pravděpodobně odvozeno od ochranného reflexu v prvních dnech života. Tento reflex u některých zvířat dokonce způsobí to, že jim varlata zmizí v břiše.


A proč to lékař děla?

Tento reflex ( stejně tak mnoho dalších reflexů) dokáže lékaři, že některé dráhy vašeho těla fungují normálně.

Také během sexuálního vzrušení se šourek stáhne a varlata se přitáhnou k tělu, takže jsou u některých mužů při orgasmu stěží vidět.

Také při nepříjemných pocitech úzkosti může dojít ke kontrakci šourku a přitažení varlat.

Zácpa semene a tlusté koule
Těžko se tomu věří, ale dodnes kluci a dokonce někteří dospělí muži tvdí, že by mohli dostat "tlusté koule" nebo zaseknutí semene, pokud by neměli pravidelný pohlavní styk.

To není samozřejmě nic jiného, než nekalý pokus k němu takto zlákat holku. Varlata totiž po sexuálním vzrušení, když je velmi silné a kluk nemá orgasmus mohou bolet. To však není způsobeno semenem, ale silným prokrvením.

Na tu bolest je jednoduchý lék: masturbovat!

Rýha (šev)

Pokud se podíváte na spodní stranu svého penisu, uvidíte tam záhadnou linii. Má podobu jako svár při sváření; někteří kluci věří, že je to nějaké spiknutí a že tato linie je možná jizva, znamení na nich provedené tajné operace!

Tato linie nazývaná rýha neboli šev penisu je zcela neškodná. Táhne se od uzdičky po celé dolní straně penisu přes šourek až k hrázi.

Rýha vznikla dávno před tím, než jste se narodili, asi 6 týdnů po vašem početí. A proč a nebo jak vznikla?

Je to jednoduché: při prorůstání vašich stydkých pysků!

Jakže? Stydkých pysků? Kluci přece nemají stydké pysky!

Teď už ne, ale dříve! Protože každý kluk je v prvních 6 týdnech po svém početí holkou!

Jinými slovy:

Všechny nenarozené děti jsou během prvních šesti týdnů těhotenství holky!

Teprve pak se začnou vyvíjet mužské pohlavní orgány, kdy se vnitřní stydké pysky přemění v penis a vnější stydké pysky se přemění v šourek. Šourek je z počátku prázdný. Je to proto, že varlata se vyvíjejí v břiše a teprve později migrují do šourku, někdy až po narození.

Rýha je tedy srůstová linie, která ne náhodou probíhá tam, kde je u holek vidět typická "čárka" mezi jejich stydkými pysky.

Ale nemusíte se vůbec znepokojovat pokud vaši rýhu nemůžete objevit. U některých mužů buď není, nebo je slabě viditelná jako slabé zabarvení.

A UŽ DOST TEORIE !

Už máte dost teorie? Toužíte po profesionální péči o vaše pohlavní orgány? Pak mi stačí napsat do zpráv a na všem se domluvíme...