Jak by to mohlo být :-P

19.6.2020 09:51 · 9,607 views Zrzka_z_pekla

Tak třeba takhle by mohla vypadat naše gang bang akce :-P

Byli jsme pozvaní na gang bang akci a jelikož jsme o tom už dlouho uvažovali, tak jsme moc neváhali a pozvání přijali. Tahle akce měla být ale trochu speciální. Mělo se sejít 8 chlapů a dvě ženy – já a ta druhá, která měla být domina a celou akci řídit. Dostali jsme adresu a ve smluvený čas jsme měli zazvonit. Já jsem dostala příkazem se vysvléct do naha venku přede dveřmi, ještě před zazvoněním. Ty jsi měl za úkol připnout mi obojek, který pro mě byl nachystaný na plotě domku, kam jsme přišli. Zacvakl jsi mi obojek kolem krku a já se vysvlíkla do naha. Na kalhotech se ti docela rychle udělala boule. Plesknul si mě po zadku a do ucha mi zašeptal „kurvičko“. Zazvonila jsme a čekali jsme, kdo nám přijde otevřít.
Zanedlouho se otevřely dveře a v nich stála vysoká žena, cca 45 let, v černých šatech s velikým výstřihem, ze kterého ji lezly dvorce bradavek. Přátelsky se s námi přivítala a převzala si od tebe vodítko. Poručila mi si kleknout na všechny čtyři a dlouhou chodbou nás dovedla do velkého obýváku, vprostřed kterého bylo obrovské černé letiště, které mělo v rozích kovové háky. Vedle u stolu sedělo 5 chlapů oblečených lehce společensky. Domina se omluvila, že víc nás dneska nebude. Proběhlo mi hlavou, že 5 nadržených pér, 6 i s tím tvým je až až. Tobě ukázala na volný místo u stolu a mně přikázala lehnout si na postel na záda a roztáhnout nohy. Vodítko položila vedle mě a šla si přisednout k vám. Povídali jste si u stolu a já poslušně ležela na posteli, nohy roztažené a hlavou mi probíhalo, co se asi tak bude dít. Čím víc jsem o tom přemýšlela, tím víc mi vlhla kundička. Jenže vy jste si mě vůbec nevšímali.
Po očku jsem sledovala, co se děje, popíjeli jste a povídali si, nic zvláštního. Skoro po hodině se domina zvedla a řekla, že je čas pokročit. Stáhla si šaty z ramen a odhalila svoje velké kozičky. Vylezla na stůl a sedla si přímo před tebe. Roztáhla nohy a řekla, že máš právo si s ní pohrát jako první, když jsi dovedl děvku k ošukání. Zpovzdálí sleduju, co se děje. Odsunul ses na židli a sklonil ses k její kundičce. Očividně nemá domina kalhotky, protože vidím, jak jí tu kundu okamžitě začneš lízat. Prohla se v zádech a slastně přivírá oči. V mojí kundě to slušně zacuká, ale ani se nepohnu, nikdo mi nedal žádné svolení cokoliv udělat. Chlapi kolem vás vás bedlivě sledují a postupně si začínají z kalhot vytahovat péra, skoro všichni už jsou pěkně tvrdí. Ten nejblíž vám začne domině promačkávat kozy a ona mu toho tvrdýho čůráka honí. Ty svoje péro taky vysvobodíš z kalhot. Domina se otočí k týpkovi, co sedí na kraji stolu, říkejme mu třeba jednička, a poručí mu ať jde ke mně a šuká mě. Žádná předehra, žádný hraní, rovnou péro do mě. Jednička poslechne, klekne si přede mě na postel a tvrdě mi zatlačí péro do kundy. Jde to samo, je tak mokrá, že pode mnou musí být snad loužička. Přestaneš dominu lízat a uvolníš místo dalšímu, odstoupíš kousek stranou a sleduješ, jak mě jednička vymrdává. Chytil mě za obojek a tvrdě do mě přiráží.
Domina nejednou poručí, že stačilo. Odstrčí od sebe všechny nadržence, který se jí věnovali, a jde ke mně. Z pod postele vytáhne provazy, a poručí mi si kleknout na všechny čtyři. Ruce i nohy mi přiváže ke skobám na okraji postele. Klečím teď s vyšpuleným zadkem a nemůžu nic. Domina si lehne přímo přede mě a zaboří mi hlavu do svojí mokrý kundy. Nemůžu se bránit, nezbývá mi, než lízat jak si ona přeje. Sama si pomůže rukou a za chvilku mi nastříká přímo do obličeje. Všechny nadržený péra se zatím přesunuli, stojíte teď kolem postele a tu podívanou s čůrákama v rukách sledujete. Domina dá pokyn, abyste mě postupně každej chvilku šukal, ty musíš prý až poslední. Ona sama donese bičík a plácá mě přes záda a zadek. Chlap číslo dvě ke mně zezadu přistoupí a přitlačí mi svoje péro na kundičku. Jen co do ní vjede, tak vykřiknu, je docela dost slušně vybavenej. Za to mě domina potrestá švihnutím přes zadek. Stojíš vedle mě zboku a tu podívanou sleduješ. Domina si klekne před tebe a ptá se tě, jestli jsi se svojí děvkou spokojenej, kýveš že jo a ona ti kouří péro. To už se mi v kundě vystřídal třetí a čtvrtej chlap. Při zásunu toho pátýho mi kunda začne cukat v dost brutálně silným orgasmu. Kozy se mi houpou a pětka pořád přiráží až můj orgasmus prodlouží rovnou do dalšího.
Domina mi odváže ruce a nohy a přinutí mě si lehnout na záda a roztáhnout nohy do praku. Teď je prý řada na tobě, máš si svojí kurvičku zkontrolovat. Nakloníš se nade mě a v očích máš nejnadrženější pohled, jakej jsem u tebe kdy viděla. Chytneš mě pod krkem a svoje péro do mě natvrdo zarazíš. Do ucha mi šeptáš, že tak je to správně. Zajíždíš mi do mojí rozmrdaný kundy a netrvá to dlouho a znovu se udělám. Domina si lehne přese mě a vybere si chlapa číslo tři a nechá si projet kundičku. Její kozy mě dusí, nacpala mi bradavku do pusy a vzdychá. Za chvilku se vyměníte a šukáš teď ty jí. Máš přání, jestli bych jí u toho nemohla lízat. Domina ti vyhoví a nasměruje svojí kundu nad můj obličej. Vidím zespoda jak do ní zajíždí tvůj tvrdej čůrák až po kořen a já jí poslušně lížu kundičku. Co se děje na mojí kundičce nevidím, ale cítím, jak se na ní střídají jazyky a prsty. Domina opět stříká, mám co dělat, abych se neutopila. Moje kundička už je celá oteklá.
Domina poručí všem nadrženým chlapům, že je čas mě pokropit dávkou mrdky. Kromě tebe, s tebou má nějaký speciální plán. Poručí mi si kleknout a všech pět čůráků se ocitne blízko mýho obličeje. Všichni si je honí a na střídačku mi je strkají do pusy. První mi přirazí hlavu na svoje péro a začne mi stříkat až do krku. „Spolknout, čubko!“, nařídí domina. Neodvažuju se odporovat a poslušně polykám. Další péro mi stříká na tvář a k tomu se přidává třetí a kropí mi kozy. Čtvrtý a pátý péro si přeje nastříkat mi do pusy. Poslušně klečím s otevřenou pusou a oběma masíruju koule. Stříkají skoro současně a já nestíhám všechnu mrdku spolykat, část mi vyteče koutkem pusy ven až na kozičky.
A co tvoje stříkání? Domina vypadá, že je s mojí „prací“ spokojená. Opět mi poručí si lehnout na záda na postel a roztáhnout nohy. Vleze si nade mě do 69 a líže mi kundu. Musím uznat, že to umí moc dobře. Znovu se udělám. Domina chce, abys jí šukal a nastříkal jí na kundu. Nenecháš se dlouho pobízet, chytneš jí za zadek a přirážíš do ní. Za chvilku ho vytáhneš a pořádnou dávkou jí zkropíš kundičku. Domina zatřepe zadkem a všechna tvoje mrdka steče na můj obličej. V kudničce mi cuká, bylo to neuvěřitelný! Chtěla bych se otřít nebo osprchovat. Ale domina mi to zakáže, správná kurva prý musí jít domů podepsaná. Oblečeme se, rozloučíme a odcházíme. Zeptáš se, jestli si smíš půjčit obojek a vodítko, že ho vrátíme na příští akci. Domina souhlasí. Vedeš si mě domů, celou vyšukanou a se zaschlou mrdkou úplně všude. V očích máš pořád šílený nadržení a i přesto, že jsi před chvilkou stříkal, máš na kalhotech znovu bouli. Myslím, že dneska ještě moje kunda odpočívat nebude…