My holky bipolárky

3.8.2020 15:52 · 819 views MiaMia---

Jakej je život s bipolární poruchou? Nooooo- hodně PESTREJ.

Už jsem tady kdysi na to téma psala ale od té doby se hodně změnilo.

Když říkám hodně pestrej, tak fakt HODNĚ.

Nevím, zda se tu s tím někdo potýká, nebo má v okruhu někoho ze svých známých. Jisté ale je, a na to vemte jed, že když řeknu pestrej, tak duha je proti tomu černobílá.

Okolí a nejbližší přátelé to vědí a to stačí. Lidi jsou stejně svině. Jednak by to nepochopili a jednak by mohli ještě závidět -jak to u našince bývá.Pozor, není pro slabší povah, nakonec přece víte, jak dopadla Bartošová.

Popíšu jeden takovej den a nebudu v ničem mlžit.Bude to den manický.Ráno už nemůžete dospat od pěti přemýšlíte jak si vše rozvrhnout abyste to stihli. Takže ráno hygiena a za hodinu už vlezete s někým, koho vidíte poprvé a naposled a beháte nahá po lese nebo louce- v tom lepším případě, v to horším si střihnete escort přímo do bytu. jestli z toho něco budete mít je to šumák a je vám v tu chvíli jedno. podstatné ale je, teda spíš divné, že nejste vůbec, ale fakt vůlbec nadrbaní.Čím větší exot, tím líp.Tady jsou vlastně všichni takžte se to srovná.
Pět dnů nemyta hlava DETAIL nestííháte!

NENÍ TO O SEXU!!!

S foťákem narvaným fotkami se vracíte tam, kde už mnoho mnoho let tvoříte hodnoty.Za den uděláte jen tak levou zadní firmě obrat sto táců. a tgo je den teprve v poloviccě. Po příchodu z práce kolo povinností číslo dvě nádobí praní svačiny vaření zdr čajů pro členy rodiny vbesmě svépravne a plnolete uz petkrat, a jejich obsluha takze jste takova devka pro všechno a tady zadarmo.Mamka mě z vděčnosti a podivem JAK TO PANE BOŽE VŠECHNO STÍHÁŠ? MAMI ANI SE NEPTEJ.dotuje kytky takže občas fakt příjemnej bonus
Kdyz uz vas to ten den vsechno sere, zbyva zahrada, ta zabere asi nejvíc a jste se silama v prdeli sednete k pc napíšete blog a jste za dvě h na hlavní straně mezi vip /proboha, jasně že ne tady/.

Pak zjistíte že je vám nějak divně od žaludku vlastně je vám dost šoufl a uvědomíte si že jste nejedli od včerejšího odpoledne. Při mánii prostě nejíte, v depce to je opačně.Ale po tom až příště, to je jiná kapitola -teda epizoda.

Kdo si mě vezme domů? :DDDDDDDDDDDD

¨PS. S háčkama a čárkama jsem se fakt nesrala, nestíhám :-)