Istrie 2020

21.8.2020 07:38 · 1,332 views Bonobo_Chimp

Cestovatelská bída mě letos vyhnala na Istrii, na kterou jsem dlouhá léta koukal skrz prsty. No není Chorvatsko, jako Chorvatsko.. Českou bídu na Makarské jsme vyměnili za Rovinj a konkrétně za Valaltu, což je jeden z nejlepších kempů, které jsem kdy navštívil. Zcela vyjímečně, protože normálně bývá vyprodaný už dlouho před sezonou. Jenže jeden míní a život mění, takže letos díky Covidu si tuto dovolenou spoustá lidí odpustila a obzvláště dle pamětníků chyběl holandské a ke konci i rakouské značky. Rovnou zmiňme, že je to kemp rodinného typu, FKK a fakt vypiglovaný do posledního detailu. No v kempu moc zábavy není, kromě několika místeček, kde to je ale velmi komorní a řekl bych znouzectnost, protože kolem Kempu jsou daleko zajímavější místa.. Jako například Punta Križ, nebo místní SW Anaconda..
No povím Vám.. Tohle tu dovolenou umí tak okořenit, že to zpracováváte ještě několik dní.. Ženuška se mi tak nějak rozšukala, nehodlám analyzovat, jestli to je tím, že 14 dní byla mimo dosah milence ( o kterém nevím, jestli ho má, nebo ne), nebo tím, že jsme otevřeli pandořinu skříňku a brnkli na na strunku skrytých tužeb a chtíčů.. Nicméně po návštěvě swingers klubu, byla tak nadržená, že mě v noci ještě několikrát znásilnila a druhý den nekompromisně požadovala termín další návštěvy.. No Vážení.. Co jsem chtěl to mám, respektive s jídlem roste chuť, ale nepředbíhejme..
Anaconda je klasický SW, který se rozjíždí po 9 večer, za symbolické vstupné je chlast zdarma, kolik pozřete, ale vyhrazujou si právo, v momentě kdy jste pod obraz, vyhodit Vás.. OK,, když se hodně chlastá, tak se málo šuká.. To už jste taky asi většina zjistili.. FKK dodává tomuto klubíku solidní zákaznickou základnu a tak se klubík, během půl hodiny naplnil vcelku solidně.. Mám za to, že potřebuju poměrně výrazný impulz k tomu, aby mi houplo, ale tady to bylo jak v laboratoři s Pavlovými psy.. Uprostřed místnosti byla tyč pro pole dancing u které se střidaly jednotlivé holky z párů, aby se trochu navnadily. Drahá se ke mě přitiskla a mě ruka šmátralka zajela na její stehno, to začal pozorovat pár od naproti a pánovi v podstatě instantně houplo, čehož využila jeho společnice a začala mu ho krásně blafat. No jo, jenomže, to je jako řetězová reakce. Dotyčná na mě vystrčila mindu a já jsem viděl pěkně naběhlé závojíčky, jak se rozlepují od sebe a ona si je jen tak prohrábla.. No to už začal startovat ten můj slinták a začala se mi dělat skvrnka na šortkách. Toho si všimla drahá a začala mi ho z nich dolovat. Kočenda u tyče si všimla nastrčené mindy a začala tančit tak, aby lépe viděla.. No zjevně jí to dost navnadilo, protože si tu svojí kočku taky začala protahovat a po pár okamžicích nevydržela a klekla k nastavené mindě a začala jí lízat a dráždit. No povím Vám.. Začal jsem být jak v tranzu, koukaje na tu fyzikálně chemickou řetězovou reakci a uslyšel jsem svojí drahou, jak začíná vzdychat, protože si rukou rovněž nahnala do rozkroku a za uhranutého pohledu na lízající holky si jí začala honit. Já už ho měl taky jak uherák, jenom ho někam zaparkovat.. To už se přišinul společník tanečnice u tyče, stál vedle a mocně masturboval za hlasitého oddechování.. Ostatní páry kolem to pozorovaly a postupně ztracely zábrany.. Sodoma Gomora.. Bohužel se potom začali slejzat surikaty a po chvilce na čtyřku přestalo být vidět, definitivně.. Objevily se rovněž 2 páry, které jen tak koukaly z povzdálí, jeden pán nečekal, vyndal klobás, za který by se nemusel stydět ani Peter North v mládí, vzal svoji přítelkyni, ohnul jí v pase a napral jí to tam, až jsem se divil, kam se to vešlo. Za mnou byl páreček nějakého američana s modelínou na jehlách, který pozoroval tu hromadu, co se tam vytvořila, neváhal ani vteřinu, vyhrnul jí průhlednou sukni, odhlalil nohy jak drátky, klekl si a na místě jí vylízal. Nebesa se zhroutila.. Kdo tohle zažije na živo.. Už si porno nepustí..