For B (L). with love...

22.8.2020 14:00 · 1,124 views -Ellienne-

Asi to nebyla láska na první pohled, na to jsi byl pro mě příliš cizí a vzdálený. Ale pak jsem uslyšela tvůj hlas ... záhadný, na první poslech nesrozumitelný, a přitom tak libozvučný... Zaujal jsi mě a zamilovala jsem se do tebe. Je to už dlouho, ale miluju tě čím dál víc a čím víc tě poznávám, tím víc tě chci poznat hlouběji. Jsi hrdý. Možná až pyšný a trochu okázalý. Ale strašně ti to sluší. Těch pár dnů s tebou ... bylo prostě nádherných.

Poznala jsem tě díky své nejspřízněnější duši. Člověku, který mi dal to nejvíc. Už je to taky dlouho, ale to, co tehdy otevřel, se ujalo a rozrostlo do klidu, míru a spokojenosti.

Proč jen nám to nevyšlo ... I teď po letech jsem cítila to neskutečné souznění, tu obrovskou přitažlivost. Ano, i tu fyzickou, přestože těch pár let se na nás trochu podepsalo. Ale především tu duševní. S ním bych mohla být šťastná, kdyby jen nebylo toho důvodu.

Setkání po letech, já sama, on sám. To pohlcující a zářivé štěstí, když jsem ho viděla a padla mu do náruče. A vím, že on to cítil velmi podobně. Ten klid, pohoda a přitom vzrušení. Fyzická přitažlivost. Ale nejde to. Myslím. Myslím, že ten důvod se nezmění.

Kdyby to tak bylo jinak... Navždy budeš mít místo v mém srdci.