Jak krásně smrdíš!

7.12.2020 15:40 · 1,154 views Fun-Thomas

Před pár lety kdy jsem pracoval ještě jako ostraha jednoho objektu, jsem bydlel se svým psem na ubytovně. Pes totiž byl hlídací a pracoval se mnou. Jednou jsem slavil s chlapama narozeniny a slavili jsme u jednoho z nich, přičemž jsem nechal svého psa Dastina doma. S přáteli u piva a slivovice jsme si povídali o našich sexuálních zkušenostech a taky přáních. Došla řeč na ženské a na to zda je lepší, když se vysprchují a voní parfémy a nebo, když jsou cítit přírodním aroma, čili aroma ženy. Můj názor je, že když je trochu cítit, ještě je to dobré a nevadí to. Je to vůně jejího těla a svým způsobem to je i přitažlivé. Samozřejmě, že nesmí páchnout potem hůř než chlap, to dá rozum. S počtem vypitých piv a prima náladě při prima hovoru, mne uzrála myšlenka v hlavě, že bych něco takového mohl zkusit, ale kde a s kým, že? Byl jsem v té době sám a žádnou přítelkyni ani kamarádku neměl.
Hodiny plynuly a já musel se rozloučit a jít k ránu domů. Bylo léto a já měl volný víkend, proto jsem mohl se zdržet, jak dlouho chtěl. (Pes byl v boudě na dvorku, proto jsem nebyl vázán povinností jej venčit v určitou dobu.)
Šel jsem tedy po Karlínské ulici až jsem uviděl na lavičce sedět ženu. Byla to bezdomovkyně. Obyčejně bych to jindy neudělal, ale měl jsem vypito několik piv, několik panáků a teď v hlavě ten rozhovor s přáteli na téma ženy. V klacku mi hučelo a tepalo. Nedalo mi a ženu jsem oslovil zdali by za stovku se mnou nešla.
Podívala se na mne těma opilýma očima, vedle na zemi měla krabici vína. Samozřejmě, že stovka se jí hodila na další víno a já byl už celý nedočkavý jak jsem se těšil a zároveň byl zvědavý jaké to je. Zavedla mne do jejího "stanu". Bylo to doupě postavené z různých hader, dřeva i kusy dřeva z nábytku kdo co vyhodil. Prostě jak říkají malý kluci bunkr. Uvnitř polystyren na kterém spala a nějaké povlečení a jiné harampádí okolo.
Začala se svlékat a já vytáhnul toho svého nadrženého ven. Dívala se na něho jako kdyby ho viděla poprvé. Ovšem jak se svlékla, přestala veškerá legrace. I přes veškerou nadrženost a opici, kterou jsem měl, jsem si uvědomil, že tady jsem to kurva nedomyslel. Postavu měla na ženu kolem 45 roku vcelku pěknou štíhlou. Prsa trochu visela, ale nebyla škaredá, jenomže pohled tam dolů už takový pěkný nebyl!
Chloupky měla zalepené od moče od výtoků od menstruace ..pomalu měla snad dredy. Nejspíše tam musela mít i breberky, o silném zápachu nemluvě!
Co teď že? Nechtělo se mi tam strkat ptáka, protože chytit nějakou nemoc nebo verbeš nemám zapotřebí.
Tudíž jsem ji navrhnul, že si před ní vyhoním.
Rychle jsem si vyhonil před ní ptáka a nastříkal jsem jí to přímo na ty zalepené chloupky. Něco na mě huhlala, ale to jsem si už oblékal kalhoty a rychle pryč.
Dodnes to mám pořád před očima a lituji ženské co jsou bez domova, protože nemít se kde vykoupat je utrpení pro každého. Ovšem chápu, že víno špatný pocit ihned spraví.
Proto jsem dospěl k závěru, že žena je lepší vykoupaná a voňavá.