Blbý šňůrky

22.12.2020 17:02 · 1,710 views -Ellienne-

(varování - začíná to jako meditační nostalgie, ale není to ani jedno)

Miluju úklid. Tedy, ne že bych to dělala nějak často, ale když už, tak si to užívám. Dnes jsem se rozhodla uspořádat si svůj šuplíček, do kterého doufám nikdy nenahlédne žádný můj příbuzný zejména z kategorie rodičů nebo z kategorie dětí. Je to záludný šuplíček, podobně jako šuplíček se spodním prádlem. Prostě uspořádat takový šuplíček, to hrozí zdlouhavými komplikacemi, kterým se mi nikdy nepodařilo vyhnout (aspoň myslím). To se tak probírám těmi kousky, a zastrčené v rožku pod jinými objevím rudé francouzské krajkované kalhotky, které mi už dlouho nepřišly pod ruku, a hned dostanu chuť si je vyzkoušet. A při tom zkoušení, to pak přijde chuť a ... a pokud není poruce muž (což při uklízení nebývá, takové neerotické činnosti vyžadující koncentraci a organizační bystrost si obvykle plánuju, když žádný není v dosahu), je třeba si vypomoct sama.

Ale to jsem odbočila, kalhotkovými komplikacemi jsem si prošla minulý týden, stálo to sice několik orgasmů, ale šuplíček je uspořádaný, rozpřihrádkovaný a přehledný, jen se srdce směje.

Takže už je asi jasné, že dnešní plán byl opět challenge. Ono to nevypadá až tak složitě, srovnat pár vibrátorú/dild do jedné přihrády, venušiny kuličky, lubrikační gely a čističe pomůcek do vedlejší, pár kýčovitě lesklých legín do další přihrádky, cca desatery kalhotky, které si rozhodně nevezmete ven a určitě nebyly určeny k tomu, aby setrvaly na těle déle než několik minut... Je to práce tak na půl hodinky (s tím, že nespěchám, přendávám z jedné přihrádky do druhé, podle toho, ve které to bude lepší a tak). Nicméně ani půl hodiny nestačí. Nikdy se nedostanu pod dvě hodiny. Dnes to zabralo dvě a půl hodiny.

Začalo to pevným odhodláním nenechat se rozptylovat. Jenže se mi dostal do ruky jakýsi zvláštní kus ošacení, nejdřív jsem nemohla pochopit, jestli je to rukavička, bolerko, šátek, roubík, podprsenka nebo kalhotky. Tak se s tím motám, snažím se najít třeba konec, začátek, rozkrok, košíček, cokoliv.

Nacházím krátkou lesklou štrasovou šňůrku. Aha, to budou ty kalhotky, které mají vykrojený zadeček, a do toho vykrojení až k začátku rýhy visí ten štras (omyl, neuvědomila jsem si, že ty už jsou poskládané ve své přihrádce). Takže kalhotky. Kolem štrasu je to vykrojení ovšem nějaké hluboké ... sakryš, že by "open" pozvánka k análním hrátkám? Takové jsem jedny měla, tak to budou ony. Záhada vypadá, že se začíná vyjasňovat, ovšem přední trojúhelník zakrývající rozkrok je podivně veliký. To se mi nezdá.

A jsem zas tam, kde jsem byla. Tak znova, klíčový je ten velký kus látky. Tak to bude zakrývat zadeček. Aháá, takže štrasový přívěsek je na ohanbí, které vlastně látkou vůbec zakryté není, jsou to dva kusy síťoviny, které přibližně kopírují třísla až ... no, až daleko.

Hurá, záhada rozřešena, vím, na kterou část těla to patří, dokonce i kde je vpředu a kde je vzadu. Teď už jen rozmotat hromadu šňůrek mezi velkou síťovinou a štrasem. Musím si je z té radosti vyzkoušet. Kochám se, jsou to fakt pěkné kalhotky, asi mám těch kousků fakt hodně, když na takový speciální tak dlouho zapomínám... Hned při nejbližší příležitosti si musím vzít, dnes nebo zítra. A při všem tom kochání narážím na další problém. Přes boky spojují přední a zadní část dvě dvojice šňůrek. Jenže, zatímco ta dolní šňůrka je v pořádku, ta horní je dvakrát přetočená. Obě horní.

No, věnovala jsem pokusům o napravení situace přibližně hodinu. Má prostorová geometrická představivost dostala neskutečně zabrat, protože nejde jen o to naruby, jde to také provléct otevřeným rozkrokem, nebo taky mezi jednotlivými šňůrkami, no prostě těch průvleků je tam fakt hodně. Bohužel, nejsem schopná říct, zda jsem každý z těch 6 - 10 děr (standardní kalhotky mají tří - tělo a dvě nohy, tady to ale fakt nespočítám) provlékla snad desetkrát, nebo jsem provlékala pořád dokola ty dvě stejné díry a každou padesátkrát.

Vzpomněla jsem si na takové to holčičí předávání namotané nitě mezi dvěma dlaněmi od jedné holky k druhé a pak zas zpět, přičemž ty nitě vytvářejí pokaždé jiný vzor. Tak to bylo něco podobného, až na to, že jsem neměla parťačku, a hlavně mi nikdo nevysvětlil ten správný úchop, kudy protáhnout ty prsty a v jakém místě ty šňůrky uchopit.

Mentálně úplně vyčerpaná jsem musela vyhlásit kapitulaci. Muselo to tak být vždycky, jen jsem to zapomněla. Musím si je znovu obléct, a přesvědčit se, že to dvojité přetočení na estetice nijak neubírá.

Ubírá.

Ale i tak jsou pěkné. A ten odhalený a vyšpulený rozkrok ... pohladím se.

Kruci. Hebká jako samet opravdu nejsem, tím je celý dojem v háji. Ale já si chci dodělat šuplíček, přece se teď nepůjdu depilovat, nedejbože holit... Váhám.

Jenže by to byla fakt škoda. Takové hezké kalhotky (i když přetočené). Musím s tím něco udělat. Vlezu do koupelny, udělám pár rychlých škubů s voskovými proužky, do detailu to neberu, spěchám. Pustím sprchu, po chvíli vezmu žiletku a zbytek doholím, není čas ztrácet čas.

Hotovo, zase hlaďoučká. Báječný pocit. Oblékám kalhotky. Ještě lepší pocit. (Pořád jedna dvakrát přetočená šňůrka na každé straně. Pocit mírně zakolísá. Ale pořád je to super.)

Báječný pocit z hladké pokožky a krásných nově objevených kalhotek nemůže zůstat dlouho v rovině čistě platonicko-estetické, tyhle věci mě prostě vždycky vzruší. A tak s už rozechvělýma rukama vyndávám před chvílí pečlivě a důmyslně uložené hračky, najdu si něco na internetu ... chtěla jsem povídku ale skočilo mi to na video, no to už je jedno, jupí, mám štěstí, moje nejoblíbenější soft praktika na koukání, která se obvykle na první klik nezadaří, když to hledám - lízání (ženy mužem, obvykle to nabízí spíš lízání ženy ženou, což mě na koukání nevzrušuje) ... snažím se to oddalovat a vychutnávat, ale jsem hotová dřív, než dojde na šukec.

No nic, již s podstatně menším zaujetím doskládám šuplíček a je hotovo.

Někdy to uklízení (uspořádávání) věcí je vážně cestička plná nečekaných překážek, a pak se člověk diví, kolik času zabere jeden blbej šuplík...

Jo, ty kalhotky jsem nerozlouskla. Buď je takhle už prodali a já si toho nevšimla, nebo bych to označila za hlavolam lepší než ježek v kleci. Chlapovi to do ruky dávat nechci, to by si pak nasadil čepičku pana Zařídila a bylo by po erotice. Zejména, pokud by neuspěl ani on.