Studená káva

30.12.2020 05:49 · 3,838 views inness

Stojím u kávovaru a čekám, až se mi naplní hrníček mé oblíbené tekutiny. Najednou mi pod tričko zajedou dvě ruce, studené jako led. Bože to je hnusný.. Zase byl kouřit debil, kolikrát jsem mu to říkala, ať se na to vykašle i když já sama kouřím jako sádrový ježek 😊
Cíl sahací mise prsa. Kam jinam, že? Začíná to být příjemné i bolestivý štípanec uštědřený do bradavky, už ví, že to mám tak ráda. Odevzdaně zvedám ruce ke stropu a v mžiku mé vytahané spací tričko s Mickey mousem je dole.
Líbání je mi i přes cigaretový dech příjemné, protože ruka šmátralka prozkoumává a dráždí můj prales, zatím co druhá mi hněte a mačká půlku mé nezanedbatelné prdele. Zadeček se tomu už nedá říkat pár let. Hnětení zadního těsta ustalo. Strká si do pusy celý svůj prostředník, až vypadá dostatečně mokrý přesune ruku zpět na pozadí. Cítím, jak se snaží prsty rozevřít půlky a bez varování mi celý prst mizí v zadku. Není to nepříjemné, naopak, v kombinaci s drážděním mezi nohama to začíná být slast. Nahromadím si v puse dostatek tekutiny a cíleně mi z pusy vyráží bílý provázek slin rovnou na prso. Sjíždí dolů. Až se zabrzdí o bradavku a to je jeho chvíle. Vrhá se na to jako bezdomovec na polívku. Cucá mi bradavku, snaží se nasát si co největší kus do pusy, jako by ho chtěl zhltnout celý. Nezapomíná pořádně kousat a drtit tu růžovou hrudku zubama. Ví jak to mám moc ráda i když to bolí. Ještě následuje očista a jeho jazyk poctivě čistí prso pomalu do sucha.
Konec hry.. Cože?, teď?
Ne ještě ne, pomalu mě strká před sebou ke kuchyňskému stolu až se o něj zastavím zadkem. Pomáhá mi na něj lehnou, je taky studený až mi nabíhá husí kůže jak mě studí do zad.
Přesouvá židli do čela stolu a usedá k němu jako k obědu. Chytám se pod koleny, chci se mu naservírovat co nejlíp, proto do široka rozevírám nohy co to jde.
Lízání od řiti až k poštěváku si dosyta užívám, tak je to ono a ještě, dál a dál. Ve víru vášně slyším zvuk rozepínajícího se zipu. Štrachání pod stolem a naskýtá se mi pohled na rytmické pohyby těla, když se začne sebeukájet . Ještě chvilku to trvá a pak jen cítím jak do mě funí a potichu skučí. Pak už jen zvuk dopadajícího semene na plovoucí podlahu.
Vstává a s pomalu uvadajícím penisem přichází až k mému obličeji. Olížu zbytky na žaludu a uzdě. Zastrčit, zapnout a je hotovo. Ještě mi pomáhá zpět na nohy. Oblékám si triko a beru svoji již skoro studenou kávu. Pak si jdeme oba společně zakouřit na verandu. Bože já jsem tak blbá……..