Jenom se neovládat

4.2.2021 18:23 · 1,563 views LivingForLove

Znáte to, když se to tak blbě sejde a vy nemáte s drahou polovičkou delší dobu možnost dopřát si alespoň trochu erotiky? Pro mě je pak každý další den protivnější a čekání na vhodnou příležitost se vleče jak čekání u doktora. Jsem v tom "blbým" věku, kdy mi myšlenky na sex zaberou 98% kapacity a to, co se mnou dovede Tarzan udělat mi dodává ještě víc chuti na jeho ocas. Neumím si představit být lesbička. Pořádný péro tam prostě potřebuju stejně tak jako každý kousek jeho těla přitisklý na svém. Ten jeho pohled, když mě chce. Jeho slova, kterýma mě dostává do transu. Jak dovede tisknout moje prsa až se mi motá hlava. Síla, jakou tlačí svůj žalud mezi moje pysky že z toho šílím. Prostě ryzí zvířecí přitažlivost.

Tak nějak se nám dostalo několikadenní pauzy a dnes jsme se na sebe vrhli jak dvě nadržený paka. Záměrně jsme se dlouho trápili, než péro zamířilo kam odjakživa patří. Sotva jsem si na něj nasedla a ponořila celou jeho délku do sebe, byla jsem okamžitě jako smyslů zbavená. V mírném záklonu jsem nasadila hodně ostré tempo. Nevydržel. Chtěla jsem ho udělat tak rychle, jak to jde. Dosáhla jsem svého, řval a boky mi silou tiskl na svoje. Tenhle výhled se mi nikdy neomrzí.

Nikdy nemyslí jen na sebe. Na jeho přání si lehám vedle něj a tlumené vrnění Satisfieru doprovází nádherné polibky. Šeptá mi do ucha prasečinky, drtí mi bradavky, jazykem rejdí po krku. Bez ohledu na papírové zdi paneláku se tomu naprosto oddávám. Dávám mu zabrat, užívám si jeho péči plnými hlasivkami. Celá zpocená cítím přicházející vlnu a vím, že teď to bude velký. Rychle vzdávám pokus o nahmatání polštáře, pusou se zapírám do jeho ramene. Křik i přes tlumení hraničil s rušením nočního klidu. Volnou rukou jsem se zaryla do jeho zad a bez nadsázky prožívala nejsilnější orgasmus v životě. Mezi stehnama mi bouchl dynamit. Srdce mi drasticky pumpovalo. Pravý kotník to odnesl křečí a Tarzanova levá ruka potřebovala lehkou rekonvalescenci. No taky mohl skončit s frakturou a já v bezvědomí :)

Šukání zdar!