Tele a vrata ...

9.3.2021 12:55 · 1,266 views divokazabka

Občas tady čtenář najde velmi zábavné povídky, blogy, vlákna ve fóru.
Čeho se týkají, no velikosti přece, tak jako se dámy pozastavují nad tvarem a velikostí tak stejně to maj pánové.

Holt do velké garáže nepatří prckolet a naopak, ovšem to je přeci jen přirovnání....
Stejně jako s malým kašpárkem lze zahrát životní roli, čti velké divadlo, neboli vždy záleží na majiteli jak je zručný a ovládá svůj nástroj. Stejně tak i velkou kládu musí umět používat a nespoléhat na omračující vzhled...
Stejně tak umí být ženy pěkně prkenné, jen myslim že asi hodně záleží na obou jak to vezmou do rukou.....
Holt tele se může vymluvit na vrata, ale jsou i jiné možnosti ovšem odloží li své ego.
Je pravda že my ženy umíme být náročné a vybíravé, jen proč bychom měli předstírat orgasmus a jiné povzbuzující taktiky když druhá strana má zájem pouze o své potěšení. Tudíž nepotěší mne proč to mám jakkoliv dohánět já.
Mám li nápad nebo chuť experimentovat, druhá strana se přidá nebo ostrouhá. Vždyť je to vždy o tom jak si vyjdeme vstříc, že je žena poněkud dříve a svalstvo se jí uvolní ? To je snad výsledek ke kterému se směřuje, je to stejné jako bychom si my ženy stěžovaly že po vyvrcholení muže mu zvadne.
No to snad nemyslí vážně žádný ze zúčastněných a tady přispívajících, jde snad o potěšení...... Nikoliv o hodnocení fyzické podstaty aktu.
Hodnotí li toto nemůže očekávat kladnou odezvu....
Zajímalo by mne co by znělo v ložnicích kdyby se role obrátily, dámy by byly po ,,30" sekundách (neřešme dobu o to tu fakt nejde) a miláčka by z bitevního pole vystrčily se slovy hotovo, čau a ty si udělej co chceš měl si stejně času jako já 🤣🤣🤣
Jinak řečeno prostě se jen nudím u toho čtení 🤣🤣