To si mám zase stěžovat?

17.5.2011 06:11 · 1,127 views torkd

No já teda vůbec netuším jestli je to dobrej nápad, možná už jsem to psal nebo na to téma je každej druhej blog, nebo se mi to pořád jen honí hlavou - já sám nevím. No co budu chodit okolo horké kaše - nechápu proč se tohle říká - je jako jednodušší se spálit? Blbost. No abych teda začal - změnil jsem práci a když jsem měl dlouhou chvilku skočil jsem si na chat, že si s někým pokecám a bude mi to líp utíkat.

............. no tak tohle nedopíšu. Teď jsem tady měl obchodní zástupkyni kvůli nějaký akci a jsem zděšen ...... bez toho abych chtěl bejt nějak sprostej - tak silnej zápach z ůst musí zhatit každé jednání - ufffff :(( Udělám si kávu a vrátím se k původní myšlence - doufám, že do té doby udělá vzduchotechnika svou práci :) To mě napadá - neměl by to té paní někdo říct - vždyť si tím hrozně škodí - spravila by to žvýkačka :)

No nic - takže - chtěl jsem mluvit o tom jak je hrozně těžký aby mi na "četu" (budu to psát takhle aby si někdo třeba nemyslel, že jedu na chatu) někdo vůbec odepsal. Já chápu, že nejsem tááák zajímavej (nemám prsa a ... to ostaní) aby se se mnou každej chtěl bavit ale čekal bych, že mi někdo odpoví alespoň na pozdrav když jsou tam všichni kvůli tomu, že se chtějí pobavit ne? Nebo to vlastně může být úplně jinak a já jsem ten zatracovaný "kecálek" a všichni ostatní jdou rovnou na věc - to mi ale pak nesedí, že tolik lidí pořád někoho hledá a nenachází.
Takže od Vás (autor článku touto větou dává najevo přesvědčení, že tento blog bude číst více lidí) vlastně chci poradit. Co dělám špatně? Jak mám oslovovat přítomné "četaře" (i jiné hodnosti) abych se bez komplikací a podezření z toho, že jsem "honič" (to se přiznám občas stejně jsem ale rozhodně né u "četu" a navíc v práci) zapojil do družného hovoru? Nebo já fakt nevim ..... Zase na druhou stranu jsem se tady z toho opět pěkně vykecal a už se mi na ten chat ani nechce. Já jsem asi duší "bloger" - hehehhehehe. Tak to bude asi vše a nezoufejte - já se vrátím.

Jo a jedna důležitá poznámka - k psaní blogu jsem se vrátil díky nicku - "nicka23" protože kdyby mi nepřipomněla, že jsem blog kdysi psal tak bych na to snad dočista zapomněl. Pozitivní ohlasy směřujte na mě a pokud Vám vadí, že jsem se do zveřejňování dalších zbytečných řádek pustil - ehm - víte kdo za to může :)
Hezký den všem.