Venčení čubicky se zvrhlo

4.6.2021 00:48 · 2,449 views CubickaSpanem

Krásný den všem, protože stále zlobím Páníček se rozhodl mě vyvenčit hezky nahou na vodítku a nafotit novou galerii neposlušné čubky. Jako ideální místo na venčení si vybral původně vojenský prostor raketové základny pro obranu Prahy.

Přijeli jsme na místo a jako první jsem musela se svléknout do naha. Pak mi hezky nasadil obojek a vodítko a vedl mě do oploceného vojenského prostoru. Nenapadlo ho nic lepšího než si po cestě utrhnout velikou kopřivu a při chůzi k opuštěné budově mi s ní malovat po prdelce. Po chvíli chůze se proti nám vynořil nějaký běžec, nemohl ze mě spustit oči a i když jsem zvyklá chodit veřejně nahá, tak jsem se červenala i na již hořící prdelce. Když nás míjel Páníček běžce i pozdravil, chudák mále upadl, to asi nečekal. Párkrát jsem se otočila, to jsem neměla dělat moje prdelka za trest dostala pohlazení kopřivou, ale nedalo mi to a viděla jsem že běžec si málem rozbil čumák jak se za mnou otáčel. Pak jsem už i při chůzi cítila jak studem teču a do toho všeho se mi chtělo čůrat, ale Páníček mi to zakázal.

Dorazili jsme k opuštěné budově základny a Pán se začal chystat na focení a trestání mé maličkosti. Když otevřel tašku s hračkami které jsme si nesli, byl hned rozloben, protože zjistil že od posledního hraní jsem v ní neuklidila a nechala v tašce řádný nepořádek a něco i chybělo. Rozlobeně rozmotal jedno červené lano a přivázal mě k traverze která byla zavěšená u stropu. Chvilku mě zlobil jak kopřivou tak dráždil mojí mušličku rukou. Chvíli na to se rozhodl použít další oblíbené hračky, ale zjistil že v tašce nejsou a zapomněla jsem je s baťůžkem v autě. Hodně rozlobený mě nechal přivázanou k traverze a vyrazil sám pěšky pro baťůžek do auta.

Jak jsem zůstala napnutá v poutech, měla jsem pocit jako by někde někdo byl, ale nijak extra jsem tomu nevěnovala pozornost. Po delší chvilce se Páníček vrátil i s novou kopřivou a nesl hračky nutné k mému mokrému a mnohonásobnému orgasmu. Sice jsem dostal kopřivou na prdel i kundičku, ale strašně příjemně to brnělo a pomohlo mi to neskutečně rychle a několikrát za sebou mít mokrý orgasmus, sice s Pán zlobil že čůrat nedovolil ale to mu nebylo nic platné. Náhle povídá :" počkej chvilku " a odešel do budovy a jen jsem slyšela jak se vzdaluje.

Po malé chvilce která mi jak jsem byla rozdělaná připadala jako věčnost, se vrátil a nesl v ruce hromádku věcí a nějaké klíče od auta. Položil je vedle mě a začal křičet : " Hej šmíráku sebral jsem ti věci, jestli chceš tak si pro ně budeš muset přijít ". Chvilku se nic nedělo, nechápala jsem ale věci které tu položil prozrazovali že tam nahoře je někde někdo kdo je evidentně nahatý a asi nás u hraní šmíroval. Po chvilce se ozval docela pokorný hlas , ale zkoušel odporovat, i když v hlase bylo znát že by nejradši brečel. Chvíli se rozčiloval, chvíli žadonil ale mého Páníčka nic neobměkčilo. Prostě toho šmíráka nechal se smažit ve vlastní šťávě, a pochopit že pro věci jedině dojít. Po chvilkové slovní přestřelce, kdy se neznámý honič nechtěl ukázat , Pán přitvrdil a prohlásil že mě nechá ty věci počůrat. To už honibrk nevydržel a potupně s pinďourem schovaným v dlaních přišel k nám dolu. Konečně jsem si jej mohla prohlédnout, docela sympatický, sportovní postava, piercing v bradavce ale chloubu si schovával. Neodolala jsem a dožadovala se, že když se on může dívat na mě zavěšenou na traverze, tak já chci vidět jeho, nechtěl ale Páníček mi pomohl a už chtěl dát jeho věci na zem abych si ulevila a tak neznámý povolil a ukázal tu svou žížalu. Sice příjemně velká, ale na to že stál proti nahé ženské tak nějak zvadlá. Pán neodolal a okomentoval jízlivě jeho stav. Mě mezitím odpoutal a nechal mě ať si vetřelce pořádně prohlédnu.

Když jsem se vynadívala, tak jsem převzala iniciativu ( divím se že jsem nedostala kopřivou) a začala našeho honiče lehce provokovat a nutit aby mi předvedl jak stříká. Chlap se snažil ale bylo vidět že to nečekal a skoro se mu podlamovala kolena. Páníček se tím evidentně docela bavil a tak vzal kopřivu a oběma přejel po prdeli, a ejhle šmírák držel a bylo vidět že ho to najednou vzrušilo, ten chlapec bude asi subík mi blesklo hlavou. Sicce jsem svou doměnku vyslovila i nahlas, ale chlap jen pokorně koukal a honil. Chvilku na to jsem dostala příkaz mu hezky pomoci , aby se už udělal a může jít. Tak jsem si šmíráka přitáhla za tu jeho žížalu k sobě a začala mu ho dlaní hezky prohánět, pěkně začínal tvrdnout. Jenže chlapec byl drzý a přisál se mi na prso, no mě se to docela líbilo, ale Páníček mu rovnou uštědřil pěkný pohlavek, že co si to dovoluje mu okusovat hračku. Další překvapení se dostavilo, šmírak se Páníčkovi omluvil. Najednou jsem ucítila štiplavou ránu na zadečku a pochopila, že musím i já přitvrdit protože jsem Pánovým bičíkem popoháněna k lepšímu výkonu. Evidentně už ho nebavilo se dívat jak se s honičovou žížalou nějak babrám. Po chvilce jsem dostal příkaz i pomoci mojí nevymáchanou pusinkou. Zaklekla jsem a snažila se neznámému udělat dobře. Moc mi to nešlo, velký kroužek v penisu mi šmíráka mi docela komplikoval kuřbu, ale snažila jsem se co jsem mohla. Stejně mi to nebylo nic platné, páníček nás začal popohánět bičíkem oba , a k mému překvapení majitel okroužkované žížaly držel a po chvilce i začal děkovat. Měla jsem hroznou radost, my narazili na subíka a evidentně i masochistu, super. To už mě vzrušením i brněla kundička. Když se Páníčkova ruka na našich zadcích unavila a chlapovi stále pořádně nestál, rozhodl se že si pohraje se mnou a chlapa nechá jen pomáhat, donutil mě lehnout na provizorní betonovou lavičku co si tu asi udělali výrostci. Vzal do ruky náš nejsilnější vibrátor a začal mi masírovat s ním poštěváka, když si všiml že brzy vyteču tak k mé radosti přinutil chlapa mě začít vylizovat. Slast projela mým tělem a nádherně mokře vybouchla. Ještě nějakou dobu mě takto páníček mučil, vzal si na pomoc i womanizer. Několik nádherných orgasmů a k tomu kvalitní lízání mé skulinky až do hloubky od šmíráka. Slastí jsem odpadla a musela Páníčka prosit o konec.

Překvapení přišlo po té co se od mé dírky odlepila pusa našeho honiče, všude bylo krásně sucho, on spolykal úplně vše a nenechal nic ani ukápnout. Páníček docela překvapeně na to sucho koukal. Rozhodl ať chlapovi koukám taky pomoci ať si to užije, začala jsem se zase snažit, ale s jeho zvadlým pérem to nic nedělalo, což se Páníčkovi vůbec nelíbilo a tak nařídil, že když si toho neváží, ať mu tu jeho zvadlou nádheru počůrám a půjdeme. Konečně jsem dostala povolení se počůrat a ještě takhle nádherně. Hezky jsem si stoupla nad mizeru a začala na tu jeho zvadlou potvoru s kroužkem v předu pořádně čůrat. To ale byl asi ten potřebný impuls pro honiče a péro se mu postavilo a během krátké chvilky začalo stříkat a že toho bylo. Prostě nádhera jen z té podívané jsem se znovu málem udělala. Jenže to na mě bylo znát, tak jsem musela vystříkanou a již opět zvadlou žížalu honiče za trest očistit.

Pak jsme si již jen chvilku povídali, slovo dalo slovo a máme nového stálého subíka k našemu hraní. Za odměnu jsme mu zapůjčili jeden náš obojek. Z vojenského prostoru jsme nahatí vedli jeden druhého. Sice jsme oba celou cestu byli popoháněni nebo zpomalováni kopřivami , a nakonec nám oběma hezky pohladil kopřivou i přirození. Stálo to za to a již se těším na další akci a hlavně už budeme ve třech.

Krásný den vám po přečtení přeje Pánova Čubička