Divoké sny Čarodějky - 2

24.7.2021 05:13 · 999 views carodejka_007

Moje sny a fantazie jsou občas trochu divočejší, některé tady mám jako povídky, ale ty kratší sem budu dávat spíš formou blogu.
Pokud se Vám líbí, budu ráda, když se ozvete. Pokud se Vám nelíbí, tak dejte vědět také.

S Mišou jsme chodili už skoro rok. Plánovali jsme oslavu mých dvacátých narozenin a on v náznacích a tajemně zmiňoval, že má pro mě překvapení. Když jsem vyzvídala o co jde, tak se pousmál a neodpověděl. Když odpověděl, tak to bylo v náznacích, že to je hodně velký dárek a že se mi určitě bude líbit.
V předvečer mých narozenin mě vzal na večeři a viděla jsem na něm, že ten dárek mi chce dát trochu v předstihu, ale s sebou neměl ani žádný balíček, nebo nějaký batoh, ze kterého by mohl jakýkoliv dárek vyndat. Tím se možnosti zúžili na nějaký šperk, nebo něco podobného. Seděli jsme po večeři a popíjeli dobré víno. Když se za mými zády ozval mužský hlas, „Hezký večer, neruším?” Míša se rozzářil a já se otočila a chystala se tomu nově příchozímu vysvětlit, že si mohl vybrat jinou dobu. 
Na nově příchozího jsem ale zůstala koukat s otevřenou pusou, přede mnou stál Míša, tedy spíš jeho věrná kopie. Naklonil se ke mě, políbil mě a polohlasně dodal, „Všechno nejlepší k narozeninám miláčku.” Několikrát jsem zavřela oči, protože jsem si myslela, že je to buď sen, nebo nějaký vtip. Ať jsem dělala co jsem dělala, tak ani jeden z nich nezmizel, oba dva se stejně usmívali a ten nový polohlasně dodal, „Míro, říkal jsem ti, že bude překvapená.” Ten, který seděl celý večer se mnou tak kývl a řekl, „Ty bys Míšo nebyl překvapený, když by se tady Janička objevila najednou podruhé?” Míša se usmál, „No jo brácho, jenže Janička je jedináček, ne jako my dvojčata.”
Kruciš, já jsem tedy celý večer a možná nejen ten dnešní byla ne s Míšou, ale s jeho bráchou? Chtěla jsem dát pár facek oběma a s velkým křikem zmizet z restaurace a zároveň se s ním, tedy s nimi rozejít. 
Jenže ďáblík ve mě mi najednou něco našeptal. S Míšou, určitě i s jeho bráchou jsme při milostných hrátkách několikrát nadhodili hrátky ve třech. Oba dva, lépe řečeno tři, jsme chtěli vyzkoušet i bi hrátky a mě se teď otevřela ohromná možnost si to splnit.
Míša si zatím sedl a objednal si pití. Oba dva se smáli jak mě doběhli. Naklonila jsem se k němu a pošeptala mu, „Miláčku pořád platí, to že bys chtěl vyzkoušet bi hrátky a třeba i s bráchou?” Byla jsem sice rudá, ale taky mě to pomyšlení vzrušovalo. 
On se naklonil k Mírovi a něco mu pošeptal, oba dva chvilku přemýšleli a potom oba zároveň kývli a jakoby byli jeden tak polohlasně dodali, „Když nebudeš trvat na análních hrátkách, tak s tebou rádi zkusíme mazlení a milování ve třech.”
Dostala jsem od obou velkou pusu.
Měli pravdu, byl to opravdu velký dárek k narozeninám, který mi dali.

********
V nejlepším se prý má přestat, alespoň to tak ve svém vyprávění vždy dělala Šeherezáda. 
Pokud se tahle moje fantazie bude líbit, tak na ní ráda navážu pokračováním.