Bitcoiny

7.10.2021 08:07 · 1,124 views Coilette

Konečně došlo i na mně. Přišel mi mail, který koluje mezi lidmi již delší dobu. Nějaký vyděrač hlásá, že od hackerů koupil heslo k mému emailu, následně nasadil do mého zařízení trojského koně a tím toto zařízení ovládá. I kdybych si nevšimla vágního popisu mého nespecifikovaného zavirovaného zařízení, zarazila mě skutečnost, že mě oslovuje coby muže. A to stoprocentně nejsem.
Přesvědčit o existenci neexiistujícího trojského koně měla věta: Rád sleduješ videa pro dospělé a pervezně se u nich ukájíš. Dále následuje, že natočil mnohé mé orgasmy, které vkusně sestříhal a přichystal k distribuci do velkého světa internetu, pokud neposkytnu na uvedenou adresu ekvivalent 40 000 v BTC.
Ihned mi začala šrotovat v hlavě představa nějakého tlustého zoufalce, kterak si po shlédnutí několika videí na pornhubu velice perverzně utírá inkriminovanou část těla do záclony nebo ještě hůř - do čistého prádla, které promptně vrací do šuplíku v komodě. Takový jedinec by bitcoiny neposílal, naopak by žil v naději, že si to jeho blincadlo konečně někdo prohlédne někdo jiný, než doktor na urologii.
Mail samozřejmě putoval do spamu, kam patří.

Nechápu, že na to může ještě někdo skočit a že to toho chudáka vyděrače ještě po tolika letech baví posílat.