Výhoda středního věku

29.9.2007 01:52 · 4,747 views couple

Ty doby, kdy jsme začínali a hledali někoho na sex ve třech nebo čtyřech jsou už 10 let pryč. Spíš se dařilo najít někoho do trojky. Se samotným mužem nejsou problémy,až na to, že ....Že je ženatý, že může jen OD-DO a pak se musí hlásit doma, že z něj nesmí být cítit manžlečin parfém, že je hodně chudý, atd. My uklízeli byt, kupovali punčochy, občesrstvení a byli shovívaví, protože byl třeba trochu sympatický.
Ale to už je za námi. Najednou nás to přestalo bavit, dělat někomu zázemí, jen že si chce odskočit "vyklepat pytlík" a manželka mu nechce dopřát, tak najde nadržený pár, který se o něj bude starat. Změnil jsem přístup:

Já dávám krásnou ženu (a sebe) - Ty (pokud jsi mé ženě sympatický a nebojíš se poslat civilní foto) najdi slušné místo a mou ženu oblékni jako atraktivní svůdnici a můžeš být náš rodinný přítel.
Nebo vezmi svojí ženu a pojď s námi na swingers a tam si je prohodíme na hromadě. Což je také moc kouzelné. A budete našimi rodinnými přáteli nejen na swingers, ale třeba do sauny, na kafe,...
Takže žádný muž a ani pár není u nás předem ztracený, ale je únavné pořád odepisovat, že jen na vyklepání pytlíku chlapa nechceme. Sex je nádherná hra, počet zúčastněných mění herní možnosti. Je krásné přijít ze sprchy do místnosti a vidět svojí ženu, jak se líbá v novém bílém korzetu, , bílých tangách, bílých rukavičkách bez prstů, bílých punčochách a v lesklých černých kozačkách s cizým mužem. Stojí v místnosti vedle manželské postele a oba vzrušeně čekají, až přijdu, aby se mohli začít dotýkat klínů. Je hezké, když je SEX hrou pro všechny zúčastněné.