A zase o tý chemii ,-) …

20.7.2022 07:15 · 814 views stonygirl

To vedro je prostě hrozný, člověk je nějak víc nadrženej, než normálně. A taky tím víc přemejšlí. Srovnává se vzpomínkama. Možná najde i odpověď na otázky, který mu zůstávaly tam někde vzadu v hlavě.

Třeba jsem přemejšlela i o tom, že jsem vlastně snad nikdy nebyla s klukem se kterým tam ta velká vzájemná chemie nebyla. Pak jdou věci … Ale víc přeci jenom jde tam, kde je i ta zpropadená láska.

Teda myslím to teď tak, že oboustranná láska. Tam pak jeden kouká, co v tý posteli jde a co ne. Vlastně jde časem úplně všechno.

No a pak už jen porovnáváte a hledáte to samý, když takovejhle vztah ztratíte.

Jak mi teď namluvil vzkazy jeden zdejší kluk, se kterým se známe i v reálu, není jen někdo virtuální, proběhla prochajda Prahou – pak chceme asi už milovat stejně jako tenkrát, anebo víc. Naháníme nějak lásku a chceme zaplnit to prázdný místo po někom. To řekl hezky, to jo a je to vlastně pravda.

Taky mluvil o tom, že chlap se musí k ženský chovat s respektem, zvlášť, když jí chce nějak „zprznit jako děvku“. Tady si dovolím asi podotknout to, že nejen tohle teda . On pro ní musí být v tomhle případě ten „pan Božskej“ naprosto vším – třeba počínaje chováním k ní ...

To ostatně zkušený kluci „baliči“ umí, zvlášť, když Vás hodně chtěj, to se ví, pak je ta holka většinou poblázněná, někdy klidně i pár let, vidí toho kluka jinak. Teda spíš to chce vidět tak nějak po svým, ale přeci jenom nakonec dojde časem k tomu, že je tam jen ta chemie na sex, ne ta celková. Tak to prostě je.

Protože přeci jenom nakonec chce každá holka víc, chce to o čem tenhle kluk taky mluvil – a to je, že nejen ten sex, ale třeba jen tiše vedle něj ležet a dívat se na hvězdy, cítit jeho letmý polibky třeba jen na tvář a do vlasů, nejen prostě jen šoustat a nic víc.

S tím musím souhlasit, to jo. Jenže jsme zase na začátku u tý chemie – ta tam buď je, anebo není už od prvního setkání, tohle nevzniká časem.

Někdy prostě hned na první dobrou víte, že „TO tam je“ a pak je je ten sex prostě po nějakou dobu božskej, je jen a jen na Vás dvou, jak dlouho to bude. A kam se to posune celkově, na jakej další level. Anebo taky ne, protože u některých vztahů je důležitej odstup. Hlavně u těch, kde je jen ta chemie na sex, anebo kde jde jen ten sex.

Ten kluk taky mluvil o tom, jakej je divnej a magor a tak … No, to asi souhlasím – ono nakonec, kdo z nás ne.

Taky chtěl ode mne nějakou odpověď – no, možná si jí přečte tady mezi řádky. Uvidíme.

A docela mě tady teď poslední dobou fascinuje, co dělá teplo s některýma lidma tady a co dokážou napsat, fakt se tady pobavím. Netušila jsem, že i blázince pustili na dovolenou pacienty :-P …

Hele, třeba tenhle kousek (jen okopírováno a upraveno spamový slovo, aby mohlo ven na blog) - Musím přiznat že tebe potkat venku na ulici samou v noci tak bych asi z tebe strachal šaty a znás°°nil tě. Za tebe bych šel klidně i do kriminálu stála bys mi za to. A modlil se za to aby jsi semnou měla miminko.

Takže jako … až takovou mimi chemii Vám asi přát nebudu :-P …

Ale takovou tu, jak se na něj kouknete a chcete ho, jak zavřete oči a vidíte tam to jeho nádobíčko, tak tu jo …

Ta je přeci sakra ta pravá ,-) ...