Pravidla pánské dovolené

30.7.2022 07:37 · 824 views cun

Už ani nevím, jak to vlastně vzniklo. Někdy když nám bylo 16, jsme s partou tehdy asi dvanácti kamarádů chtěli poprvé ochutnat pocit svobody a vydat se na první opravdickou "dospěláckou" dovolenou. Tehdy to bylo jenom do kempu za město, kde jsme tehdy všichni žili, ale už tak to bylo něco a já musím dneska zpětně hodnotit odvahu našich rodičů, že nám dali tu důvěru. Zvlášť, když si uvědomím, co za koniny jsme schopní vymyslet ještě teď, pár let před třicítkou. A tak se z toho stala tradice, která přetrvává doteď. Vždycky se jeden týden nebo deset dní v létě sbalíme a vyrazíme. Do kempu, na chatu, pod stan, karavanem, pod širák, jak je momentální nálada a chuť. Už nás dávno nejezdí dvanáct, někteří přibyli, někteří ubyli, pár let se držíme na počtu sedmi lidí.

Ten pobyt má jen dvě pravidla. Přítelkyně, manželky, matky, dcery, tchýně i babičky zůstávají BEZPODMÍNEČNĚ doma. Není to výraz neúcty. Ale prostě je to týden ve znamení pubertálních kravin, ke kterým má málokterá žena ten pravý, stoprocentní cit.

A proč to píšu na amatéry? No kvůli tomu druhému pravidlu. Na pánské dovolené se NEŠUKÁ A NEHONÍ. Když jsem psal, že nevím, koho napadlo to, že se pojede na tu první dovolenou, tak tady vím přesně, kdo to vymyslel. Můj spolužák a kamarád, kápo naší party, člověk s opravdu přirozenou autoritou. Před tou první dovolenou prohlásil, že každej dospělej chlap je schopnej to vydržet a trapák bude ten, kdo to poruší. My to tehdy z pubertálního hecu a frajeřiny vydrželi (částečně taky proto, protože ten kemp byl pěknej kekel bez pořádnýho sociálního zařízení u rádoby lesa, kde šlo všude vidět, takže jsme fakt neměli kde to udělat). Pochopitelně šukání bylo dovoleno a vítáno (tedy náhodně sbalených žen), ale když si představíte partu dvanácti ušáků, tak je vám jasný, že kalhotky před náma zrovna hromadně nevlhly. Postupem času pochopitelně přibyly partnerky a těm jsme to nechtěly udělat, že bychom je na pánský dovolený podvedly. A tak se ze sexuální abstinence stalo pravidlo, které se dodnes neporušuje. Nikdo už vlastně ani neví proč, možná z úcty k tradici a také na věčnou památku bohémství mého kamaráda, který podlehl manželství. Jeho paní s pánskými dovolenými nesouhlasí, protože má podle ní ženatý člověk sedět doma. A vlastně to není až zas tak špatný mít ho jeden týden v roce jenom na čůrání. Navíc co si budeme povídat, ty poslední dny, kdy se člověk těší na ten ponávratový sex a následně i on samotný, to je fakt lahoda.

I když, právě sedím v autě (řídí kamarád) a domů mi zbývá vlastně pár minut. Právě mi pípla esemeska, že moje přítelkyně bude muset zůstat u kamarádky až do rána, protože má ona nějaký světabol, takže letos si ponávratové odbavení odbudu sám.

A co vy na to? Děláte to obdobně? Nebo máte taky takovou tradici?