Láska na prodej

27.1.2023 00:50 · 1,645 views dablici666

Bylo pozdní odpoledne, venku počasí, že by člověk ani psa nevyhnal..... Zima, pršelo, foukal silný vítr,už se stmívalo, a v tom se ozvalo zaklepání na dveře.
" To bude ON"..... řekla polo zastřeným hlasem svému manželovi. Manžel na ni pohlédl a řekl :
Tak mu jdi otevřít...... ONA neváhala ani vteřinu, zvedla se ze sedačky a nakráčela rovnou ke dveřím. Manžel se za ní ještě poohlédl, jak jí to sluší...... Lodičky na jehlách, samodržící punčošky, zadeček v tangách, a tenké průsvitné tílko, přes které šly vidět její ňadra a jemně vystupující bradavky. Došla ke dveřím, a v tom se ozvalo opětovné zaklepání na dveře. Chytla za kliku a otevřela dveře...... Stál tam sympaťák, ve středních letech, vyšší, štíhlejší postavy. Zůstal strnule stát, jako zkamenělá socha a byl očividně překvapen a zaskočen...... Než zalapal po dechu a stačil cokoliv vyslovit, tak se ONA na něj pousmála a řekla mu: " Budeš tam jen tak stát a nebo půjdeš dál?" ON na to nesmělým polo šeptem špitl : "Jajaja jasně....." a odvážil se překročit práh. Nasměrovala ho do obývacího pokoje, kde seděl její manžel, kráčející v těsném závěsu za ním, přičemž její chůzi doprovázelo ťukání podpatků jehel jejích lodiček o plovoucí podlahu! "To je můj manžel", řekla mu, a všichni tři se představili jmény a narychlo se spolu seznámili." Klidně se posaď, udělej si pohodlí"..... Prohlásil její manžel a letmo pokývl na sedací soupravu. " Dáš si kávu a nebo čaj"? Zeptala se ho kráska oděná celá v černém erotickém prádélku...... ON na ni upoutal svůj zrak a znovu si ji celou sjel svým pohledem. Všimla si toho a znovu se na něj pousmála. Opět se zasekl, jako ve dveřích, polkl naprázdno, a jen hlesl..... " dal bych si kávu" Manžel na to: " Mi taky udělej prosím kávu" Otočila se na jehlách svých podpatků, přičemž svůdně hodila svým zadečkem v tangách a udělala opravdu jen pár kroků směrem do kuchyně, připravit tři kávy. Trvalo to jen chvilku, a v zápětí byla zpět, i s těmi třemi šálky kávy. Jakmile je přinášela, tak si všimla, jak na ni kouká, a na kalhotách v oblasti poklopce má bouli, jakoby tam měl schovaný tenisový míček!
Položila plato se třemi hrníčky na stůl a usedla vedle něj. Tak...... Vemte si, pobídla jej a sveho manžela. Tady je cukr, kdyby jsi chtěl, a přisunula ho blíže. Každý sáhl po jednom hrníčku a dal si ho před sebe. Začali si všichni povídat a popíjet kávu. Čas mírně plynul, až už měli všichni dopito...... Tak co? Podnikneme něco? A nebo si budeme dále jen povídat? Zeptala se náhle! Manžel na to:" No jasně, že něco podnikneme!"
ON samozřejmě souhlasil a pronesl na to: " Já jsem pro!" ONA ho tedy vyzvala.....
" Tak já tě požádám o platbu, jak jsme se spolu domluvili ve zprávách...... ON na to:" Jistě, hned to bude ", a trošku se nahl a přizdvihl ze sedačky, při čemž si sáhl do zadní kapsy od svých kalhot a vytáhl z ní svou peněženku. Rozevřel ji, vyndal z ní bankovky odpovídající hodnoty, a předal jí je do ruky. Poté si opět svou peněženku zastrčil zpět. Tak......" Svlečeme se, a půjdeme všichni tři spolu do sprchy, ne?" vyzvala ho a svého manžela! Neboj...... Koupelna se sprchovým koutem je dostatečně velká a prostorná, takže se tam všichni tři pohodlně vejdeme! Je dokonce tak velká, že si tam klidně můžeš i lehnout, když budeš chtít....... dodala a koukla na něj, svým šibalským pohledem doprovázejícím úsměvem. Začali se svlekat a v mžiku byli všichni úplně nazí! " Tak jdeme, ne? Následujte mne" řekla, a vykročila směrem do koupelny........
Pokračovani příště......