Mé vášnivé já 💦

4.3.2023 10:43 · 1,090 views markitanka115

Pokaždé, když zavřu oči, cítím tvé rty a neuvěřitelnou touhu mít tvého dokonalého čuráka v sobě..dlaň mi sjede pod kalhotky a uklidňuju mou nenasytnou kundičku doteky, kdy cítím, jak mi kundička pulsuje nadržeností.
Přesně takovou, když Tě mám u sebe..cítím krůpějky rozkoše, které produkuje kundička, když jsi u mě. Cítím žár v těle, když mě objimáš a roztahuješ má stehna od sebe, vidím jiskry v očích, když svým tvrdým čurákem vníkáš do mé mokré pičky, cítím tvé horké rty na mých bradavkách, když mě mrdáš naprosto odevzdaně.

V hlavě mi stále zní, když mi říkáš, jak tě má voňavá kundička dovádí k šílenství, jak tě hezky ničí, jak jsem krásná, nadržená a chutnám Ti. Proto v kabelce nosím neustále womanizer, protože prostě musím. S myšlenkama před jednáním, si na toaletě stáhnu kožené kalhoty a udělám si to sobecky a sprostě jen proto, že jsem z Tebe nadržená.
Zbožňuju tvého dokonalého čuráka, protože Ti neustále pevně stojí..pro mě, ze mě, díky mě..tomuhle se nedá odolat a chci ho v sobě dost často a dost dlouho na všechny způsoby...krásně mi umí vystříkat pusinku, když ho kouřím pomalu vášnivě i hrubě na mandle. Když se tvé rty přisají na můj naběhlý poštěváček rozehráváš přímo koncert rozkoše, cítíš mou horkou kundu, když ji prstíš zas a znova.. zbožňuješ mé orgasmy, když ti kunda stahuje prsty a když v
mém orgasmu vrazíš svého čuráka do mé úzké stahující kundy...

Několikrát když jsi byl na odchodu po xxxhodinovém mrdání, nešlo se odpoutat, znova ti rozepínám džíny a tvůj tvrdý čurák už opět pulsuje v mé pusině rozkoší, otočím se zezadu a pronikáš do mé mokré kundy, mrdáš mě pěkně do mokra, pevně držíš za boky a já remcám, ať nepřestáváš, protože vášeň, rozkoš a chtíč neznají slova, to chce jen prožitek mrdavý, jedinečný, dlouhý, procítěný, nefalšovaný...