Hlášení dračího rozhlasu

23.6.2023 06:32 · 1,396 views Puldraka

Všem pravidelným spisovatelům se omlouvám za zabírání místa, jen si sem odložím text, na který budu odpovídající jedince odkazovat :-)

Tedy: Všem amatérským honičům!!!

Mazánci, je vás tu cca 70%, statistiku nemám, ale obsazenost skupiny “honění a onanování” hovoří za vše. Mimochodem dost zajímavá společenská sonda.

Pokud chcete honit u galerek a videí, budiž vám ruka lehká, flashlight milostiv a gelu neubývá! Neobtěžujte snahou o komunikaci autory a autorky, kteří nenabízí slovní doprovod této bohulibé činnosti komerčně. Víte, ti, co si za to nechávají platit a vám to tak vadí, si nechávají platit ze ten čas, který věnují vaší nadrženosti a vašemu nadrženému ocasu.

Pokud to zkusíte u opravdové amatérky/amatéra - respektujte jednoduché ne, nebo dokonce i ticho. I to napsat ne, stojí nějaký čas. A pokud druhá strana není zrovna uprostřed vlastní masturbace, toužící po výměně písmenek s virtuálním protipólem, obíráte jí/jeho o čas. Navíc málokterá žena masturbuje jen jednou rukou :-D

A když už v závislosti na předloženém vizuálním virtuálním obsahu vzplanete čirou touhou a přesvědčením, že právě tuhle (právě tohoto) musíte poznat osobně, i když nejprve virtuálně, můžete věnovat pozornost následujícím doporučením:

1) Čtěte profily a preference! - fakt!!! Když hledáte kamarádku na swingers party a vaš právě nalezený virtuální drahokam má v profilu, že ho skupiny nezajímají - poposkočte, poposedněte a až vám to dojde, prostě běžte dál.

2) Věnujte pozornost nejen tělesným prvkům, ale i ostatním markantám na zmíněném vizuálním obsahu - pokud jste milovník upravených žen/mužů a sám se neumíte zbavit špíny za nehtama nebo ulítáváte na fotkách dam v prádle, za které byste museli obětovat jednu ledvinu svojí a jednu manželčinu, asi to pro vás nebude ta správná volba neboť i kafe v oblíbeném podniku takové milenky by mohlo vaše dítka připravit o bačkůrky :-)

3) Pokud je pro vás realita děsivá, jste introvertní ajťák, kterému se zde daří působit jako extrovertní žoviální zvíře, nebo jste ve skutečnosti věrňák, kterého odliv krve z mozku do jižních sfér motivuje k představám o nevěře nebo nejste schopní kdykoliv kamkoliv přijít včas nebo jste ve skutečnosti jiný než na těch fotkách co posíláte, protože jsou staré, cizí, atp - proboha neslibujte nesmysly, nedomlouvejte si rande a užívejte si poslání virtuálního honiče a nadržence se vší čestností a vnitřní integritou, které je průměrný muž s pérem v ruce schopen :-)

4) Lovte ve svých vodách!! Ono nenadarmo se říká - vrána k vráně sedá, nebo svůj k svému. Věkový rozdíl OK, ale málokterá lolitka vyhledává důchodce a málokterá starší žena studenta sexu. Pokud se přesto vydáte někam mimo váš rajón, nebuďte dotčení ani překvapení neoptimální reakcí.

A na závěr: Mějte kurnik úctu k času těch kolem vás minimálně stejnou, jakou si ceníte času svého. Nepruďte, hoňte v tichosti a seznamujte se, když se opravdu chcete seznámit. :-)

Koho se mé dračí zvolání jakkoliv dotklo, tak se omlouvám, ale ani draci nejsou nesmrtelní a ani nám není jedno, když nám léto kvůli bezohledným honičům utíká mezi prsty.

Tak létu zdar a tiché masturbaci obzvlášť!!
Vaše PůlDraková.