Ján, Peter a Pavol.

24.7.2023 14:50 · 673 views clovekcloveci


Jano je mužný typ, má 35 rokov, meria 189centimetrov, má tmavé uhrančivé oči a veľkú hruď bez jediného chlpu. Pracuje na poly a má najväčší traktor. Jeho ruky sú vypracované a rozpätie medzi malíčkom a palcom je 23 centimetrov čo spôsobuje, že každá žena sa v jeho rukách cíti ako malé krehké dievča. Jano sa nebojí zašpiniť pri práci. Je hrdý na to ako vypadá a za všetku prácu ktorú odviedol očakáva úctu a rešpekt.
Chodí vzpriamene a keď sa jeho libido otočí za nejakou peknou ženou, tak na sebe nedá nič vedieť a jeho chôdza ostáva vzpriamená. Jano nie je monogamný, vďaka svojej mužskej žľaze chce rozosievať semeno na každú stranu a keďže jeho mužské proporcie, výzor a úroveň sú veľmi žiadané, tak nemá problém s tvorbou Endorfínu, čím sa cíti veľmi sebaistý.
Vie, že vyzývavo oblečené ženy majú nižšiu sebaistotu a sú pre neho ľahkou korisťou. Túži po žene pri ktorej nebude musieť predstierať monogamiu. Ženu ktorú bude tešiť jeho spoločnosť a hlavne ženu ktorá nijakým spôsobom neponíži úroveň na ktorej pracuje celý svoj život.
Jano sa zaregistroval na amatéroch a napísal trom ženám ktoré mu prišli dosť na úrovni, nehladiac na vzdialenosť, lebo má predsa najväčší traktor.
Všetkým trom napísal len "ahoj" s predpokladom že jeho vzhľad a základné vyplnenie profilu sú dostačujúcim spôsobom ako zaujať ženu.

Peter je obyčajný ženatý muž, má 37 rokov, dve deti a prácu ktorú nenávidí, ale chodí tam, aby uživil svoju rodinu. Taktiež ako Jano má Peter libido a semena na rozdávanie ale nedokáže sa ovládať a otočí sa za každou sukňou s neskrývanou túžbou a flirtom s predpokladom, že mu bude náklonnosť opätovaná.
Jeho manželka pracuje tiež a býva veľmi unavená nielen z prace, ale aj z Petrovej neskrývanej túžbe po iných a mladších ženách. Z nedostatku Serotonínu je frustrovaná a svojho manžela ohovára a ponižuje pred svojimi kamarátkami, ktoré to roznesú ďalej a Jano tak nemá šancu zabodovať u kohokoľvek v blízkom okolí.
Keby Petrova žena hovorila o svojom mužovi ,ako o dokonalom pracovitom človeku, ktorý obetoval svoj život vlastným deťom, tak sa jeho okolie na Petra usmieva a flirtuje, čo by ho urobilo dostatočne sebavedomím a obyčajným povrchným flirtom by si vôbec nepotreboval ulahodiť svojej duši a vôbec by sa nemusel prihlásiť na amatérov.
Peter má síce auto ale prenecháva ho žene aby mohla voziť deti do školy a tak na amatéroch hľadá len zadané ženy z blízkeho okolia. Napísal trom ženám, ktoré mu prišli dosť iné než jeho manželka. "Ahoj hľadám partnerku na diskrétne stretávanie a zábavu, foto pošlem neskôr."

Pavol je malý, bacuľatý, modrooký štyridsiatnik, ktorého opustila žena. Má jedno dieťa ktoré stretáva raz za dva týždne. Nevie vystáť exmanželkinho nového priateľa, ktorý je presný opak jeho samého. Chýba mu neha a dotyk. Sex ktorý sa mu nedostaval ani počas manželstva, mu spôsobuje nedostatok sebaistoty. Práca mu už príde fádna a nezaujímavá.
Má však zvýšenú sexuálnu fantáziu, najmä nedostatkom príležitostí a samotného sexu. Vymýšľa si situácie za akých by žena hneď nespoznala jeho neschopnosť a nedostatok Testosterónu.
Jeho fantázia tak umožňuje vzniku rôznych úchylných situácií, ale ak by prišlo na vec, tak sa zase stiahne do svojej veľkosti a jediné po čom túži je objatie a pohladenie.
Celkom určite to bol romantický človek, ale zlomené srdce mu bráni ukázať, že je to zodpovedný, verný a milujúci muž nižšieho vzrastu ktorý nedosahuje úrovne ako Jano.
Pavol je úchylný a vytvoril si profil na amatéroch.
Poslal správu trom ženám ktoré by mohli pochopiť a prijať jeho osobu a zároveň mu nezlomiť ešte viac jeho dobité srdce. " Ahoj hľadám milú žienku ktorá by rada spoznala úprimného muža na zábavu všetkého druhu."

Jano, Peter aj Pavol však netušili že im žiadna žena neodpíše. Všetci traja začali bezhlavo posielať správy každej žene. Keď sa im žiadnu nepodarilo zaujať natoľko aby mohli vyprázdniť svoju žľazu lásky, tak sa uchýlili k tomu najjednoduchšiemu o čom vedeli, že ženy nielen zaujme ale aj dokáže naplniť šťastím spokojnosťou a hlavne oxytocínom.
Všetci začali posielať fotky svojich penisov. Zatrpknutosť a povrchnosť k objavovaniu a spoznávaniu nových ľudí sa stala bežnou rutinou u oboch pohlaví.

No a koniec celej detektívky je následovný.
Všimnite si bežný postup užívateľa. Najskôr prázdny profil. Potom vyplnenie kolónky o sebe. Potom vytvorenie fotoalbumu a nakoniec VIP členstvo. Väčšina užívateľov nevie že táto stránka slúži k písaniu a nie k spoznaniu tej pravej lásky.
Stránka je nastavená tak aby užívateľ ostal písať a hľadať neustále to po čom túži, čo je podporované fotkami a profilmy, na ktoré sa už nikto neprihlásil viac než dva roky.
Tak aby bol nútený zaplatiť si VIP, ktorým však nezíska tú možnosť spoznať tú pravú ale len browsovať s väčším pocitom dosiahnuteľnosti.
Je to veľké koleso biznisu v ktorom sú Jano, Peter aj Pavol len obeťami psychologických manipulácií, za účelom väčšieho zisku a popularity, čo je v dnešnej dobe to isté.
Je to zberňa erotických fotiek, získavaných práve pre to aby sa koleso užívateľov a biznisu točilo stále ďalej.
Myslím si že keby klesol počet fotiek, klesla by aj návštevnosť a tak aj zisk. Otázne je koľko profilov je umelo vytvorených len za týmto účelom. Predpokladám, že aspoň jeden na priemerne veľké mesto.
Aj napriek tomu som tu a užívam si všetko čo mi táto stránka poskytuje.
Biznis to ničí ako čokoľvek iné v dnešnom svete, ale aj napriek tomu je táto stránka dobrá na trávenie voľného času. Majú môj obdiv. Najmä kvôli štandardom, bezpečnosti a starostlivosti o celý tento web. Amatéri sa rozbehli do celého sveta.
Ľudia holdujúci tejto zábave sú proste fajn a ja ďakujem každému kto sa stará o chod a úroveň tohto webu, za to že nás všetkých amatérov držia po hromade a že tu neposkakujeme ako stádo oviec, ako na inej webovej nemenovanej zoznamke.
Milujte sa, množte sa a hlavne sa online spájajte.