Amatérske leto

8.9.2023 01:34 · 950 views MissKiss

Zdravím vás milí amatérski blogeri a priaznivci blogov.

Leto sa pomaly ale iste chýli ku koncu a ja by som sa s vami rada podelila o niekoľko svojich zážitkov.
Napriek tomu, že sme mali pomerne pracovné obdobie a dovolenka k moru sa nekonala, stihli sme toho zažiť dosť. Najmä, čo by mohlo byť zaujímavé pre amatérov.

Tak v skratke:

S mojím Shaolinom sme uskutočnili niekoľko, povedala by som, exibicionistických fotení v prírode. Napríklad v slnečnicovom poli. Exhibicionistických preto, lebo sme v tom poli neboli sami a ja som bola obnažená. V klasickej zostave: on fotil a ja som pózovala. Tieto fotky uverejňujem na svojom OF profile. No možno urobíme malú ochutnávku z fotení aj tu na AM ;)

Okrem toho sme absolvovali jedno párové erotické fotenie s výborným fotografom tu z amatérov. Amadeus_Galery sa volá. Odporúčam ho všetkým a všetkými desiatimi!!
Hoci si nedovolím označiť ho za nášho dvorného fotografa, no nebolo to naše prvé fotenie s ním. Rozumejte: ja so Shaolinom sme pózovali, Amadeus fotil. Začali sme klasickými párovými pózami, prešli cez masturbáciu a orál, a tentoraz sme sa odvážili aj na sex pred objektívom ;) Myslím, že by z toho mohol byť aj samostatný blog (chcete?). Aj samostatná galéria. Haha.
Ešte raz ďakujeme K. Fotky sú famózne a nepotrebujú žiadnu úpravu. Veríme, že to tento raz nebolo naposledy.

Navštívili sme niekoľko nudapláží na Slovensku, ale aj v Česku. Recenzie na každú z nich si dovolím zhrnúť do samostatného blogu.

Pred niekoľkými mesiacmi moja zúfalosť dosiahla maximum a ja som si sem dala inzerát na kamarátku. Nie sexuálnu, takú normálnu. Ozajstnú.
Hoci sa mi ozvalo len pár žien, ktoré hľadali k sebe a partnerovi ďalšiu ženu do trojky. No stala sa jedna úžasná vec. Či už tak zariadil vesmír alebo to bola vec náhody, to nech už si každý v sebe ujasní podľa svojich preferencií. V tom čase som napísala aj blog. Za posledný rok ich nebolo veľa... A všimla som si, že medzi prvými, ktorým sa ten blog páčil, bol aj jeden červený nick, ktorý bol pre mňa blogerskom svete neznámy. Tak som naň zo zvedavosti klikla. Oči mi skoro vyleteli z jamiek, keď na jej profile svietilo, že máme spoločnú konverzáciu. Moja zvedavosť naberala grády. Rozklikla som našu konverzáciu a zistila, že mi približne pred dvoma rokmi nechala v schránke niekoľko veľmi milých správ.
V duchu som sa radovala a smiala, ako to všetko parádne zapadá do seba. Tá správa mi pred tými dvoma rokmi nejako unikla, vôbec som si ju nevšimla, vôbec som ju nečítala. No verím, že všetko je, ako má byť. Pred dvomi rokmi som mala hlavu totálne pomotanú Shaolinom.
Dnes je náš vzťah vyzrelejší a pevnejší. A správy od NEJ ma práve v tomto období nesmierne potešili!
Tak som jej ihneď odpísala, že ma mrzí, že odpovedám až tak neskoro. No ak sa jej pocity nezmenili, rada sa s ňou stretnem.
Shaolin sa mi smial, že mám iskry v očiach, ako keby som sa zabuchla :D
A tak som sa cez amatérov stretla prvý raz so samotnou ženou.
A čo vám k tomu poviem... Hoci sme sa cez leto stretli len dva razy, a určite náš vzťah nebudem označovať ako BFF :D V istých momentoch cítim, ako by som pred sebou mala zrkadlo. Celkom sa v nej vidím. A sranda je, že obe pochádzame z rovnakého malého mesta. Tak ja verím, že sa s A čoskoro znovu stretneme :)
Pretože ako tak zisťujem, aj na amatéroch sa dá spoznať šarmantná a normálna kamoška, ktorá nemá zábrany hovoriť o sexe, či dokonca ukázať mi porno v mobile :D

Okrem tejto skvelej ženy, som sa stretla s tromi blogermi z amatérov. Teda oslovila som troch. Ale stretla sa len s dvomi. Ten jeden si to na poslednú chvíľu rozmyslel a pre istotu si ma tu ešte zablokoval. Na tento blog sa môžete tešiť nabudúce :)

Užívajte posledné letné dni!
S pozdravom Vaša MissKiss