Někdy tak.... jindy drsně...

19.9.2023 23:28 · 607 views IamAsexAddict

Nevšímejte si tolik nicku. Je to jednoduché. Mám rád vášivě prožívaný sex. Hlavně když je sex nápaditý, vzrušující, hravý, ale to neznamená nutně příliš něžný. A zase ani kruťácky šílený. Mám rád svojí lehkou dominanci (nic zásadního, prostě chlap má být chlap a ne holka, kňoural, nebo lopata). Ale nebudu nikoho bičovat, lámat v kole, nasazovat palečnice (leda bych zatím přišel na to, že je to pro mě přitažlivé).

Jsem milej rebel, pro někoho drsňák, pro jiný spoustu dalších věcí, záleží totiž co ve mně kdo vidí. Sex miluju, ne všechny 'úchylárny' jsou moje, ale já to nikomu netlačím. Všechno je o sympatiích a společných chutích. Nejvíc se mi líbí MŽM, když muži píchají ženu zároveň do úst i do kundy (ok, klidně kundičky, ale nejsme děti ne?). No a nejvíc mě vzrušuje to vzrušení ostatních, když to stříká nebo když se nádherně rozmrdaná píča rozevírá jako nejkrásnější květ pro tvrdý chlapský panzerfaust, samozřejmě již odjištěný. Jak cítím, že to jde na nymfu, kterou mám pod sebou (většinou), tak to začne silně jít i na mě a nakonec máme společný – a o to silnější – orgasmus.

Nechci jednorázový prcání. Teda, nic proti nezávaznému sexu, ale lepší je když je to trvalejší, ti dva nebo 3 se už trochu znají a můžou experimentovat a hledat, jak si to udělat ještě lepší, když se z pouhého prcání stává epický prožitek, pro někoho milování, pro jiného mrdání, to záleží kdo má rád mazlivější procítěný sex nebo něco více silového a tvrdšího.

Penis mám normální, standard, řekl bych. Nikdo si zatím nestěžoval, no samozřejmě čistě teoreticky se to mohlo stát, ale ani ta paměť už neslouží jak dřív ;) Ale kdo hledá hřebce s 25/7, klidně hledejte dál. Nejraději bych se seznámil s vdanou/zadanou ženou nebo párem, který také miluje podobné věci jako já.

První schůzka klidně jen pokec (nerad něco plánuju do detailu a sympatie nemusí být z jedné nebo druhé strany) a třeba u mě na lodi v Libni, což mi přijde mnohem lepší, zajímavější, a přirozenější, nic se tam nemusí a všechno smí. Nebo chata na severu, případně výlet karavanem?

Pokud jsi dočetla/jste dočetli až sem super-to a ušetřete si zbytečné otázky, jestli třeba to, co píšu, je skutečně tak... no, co myslíte? ... Přesně!

Kdyby se našla spřízněná duše (nebo i 2) tak napište, rád pokecám téměř s každým, ale hledám rozhodně reálné seznámení. Piš/te hned ;) těším se.