Vánoční cizinec, part 3

23.12.2023 05:36 · 567 views MiaMia---

Včera to byl přesně rok, co mi jeden buran v tramvaji pustil na nohy sakra těžkej kufr.Z burana se vyklubal mlady Francouz, studující medinu a slovo dalo slovo a stalo se to, co se stát muselo.Více v minulém blou


Přesně po roce mi pípne smska. Tak jsem na letišti, sraz za hodinu v našem hotelu. Oukej,těším se.
Nějak rychle na sebe něco napatlat a něčím se postříkat a už sedím v taxíku směr Grandezza.Na to, že mám za sebou ranní tiskovku do novin, jsem docela dobrá. Ale teď už pusa na prvítanou a ruzova růže.

Sedíme naproti sobě. Za ten rok se ani moc nezměnil, ve tváři šibalský úsměv a očima prosí, ať se zdržím, nejlépe na celou noc, To ale není možné, mám v péči maminku, tak musíme vymyslet náhradní plán.

A tím je hra. Kterou ne každý dá. Ani ty rádoby děvky tady. Jako zašukat si s téměř cizím chlapem bez gumy a nechat si vystříkat krk, podvázat kozy až do bolesti, olízat mu zadek a strčit do něj prst promasírovat hráz..... :-) OLIZOVAI Olizovani chodidel.Ano, TOTO VŠE ve videu dělám.

No, tak tohle přesně s tímhle klukem nebylo.Máme svoje rituály, které zajdou ještě daleko dál. Protože on je tak trošku vyšší level.Pro většinu z vás tabu.Nechte se překvapit.

Pokračování příště.