Ledňáček

29.12.2023 05:02 · 812 views JohnnyMnemonic

Na téma ledňáčků tu bylo v minulosti napsáno už ledascos, dodnes si rád zavzpomínám na to, jak mi ledňáček odtával na čůrákovi a jedna místní amatérka mi z něho lačně olizovala rozteklou zmrzlinu, jóó.. to bylo fajn dopolko..

No.. Ale o tom to dnes nebude! Né že bych si nedal rád druhý kolo, ale bylo by to značně kontraproduktivní s řádky, který budou níž..

Rok nám končí a spousta z vás si jako každý rok vezme nějaký předsevzetí, jehož dodržování vydrží při nejlepším týden a nebude vyjímkou i téma shazování přebytečnejch kil! Minimálně teda těch, co jste nabrali během svátků obžerství, materialismu a rodinnejch hádek.

Ty motivovanější z vás k dietce přidaj alespoň měsíční permici do fitka, kterou pak už neprodloužej, protože samotný se do fitka nedokoupou, když nemaj nějakej sparring, bežně se takovým lidem říká ledňáčci!

No a teď se dostávám k jádru pudlice!

Chceš shodit přebytečný kila? Začni semnou chodit do gymu! Ukážu ti, jak se co drží a používá, dokonce ti můžu i říct, jak a co máš jíst! Né že bych si chtěl hrát na nějakýho rádoby výživovýho poradce, kterej ti prostřednictvím sociálních sítí, chce za litránka prodat svůj hyper mega super plán a k tomu hromadu nesmyslbejch výživovejch doplňků, jen prostě tak nějak vím, co a jak jíst ve smyslu pořádně se nažrat a i přes to shodit, protože strava je víc než půlka úspěchu!

Co tě to bude stát? No tu jednu permici do fitka a dejme tomu i 6kilo váhy za ten první měsíc, já za to prakticky nic nechci, kromě mrdání a absolutního odevzdání se mi! Takže jestli se nechceš nechat každou naší session mrdat, tak to není nic pro tebe. Obecně je to tedy myšlený spíš pro submisivní typy, protože to mrdání myslím samozřejmě slovně! Budu tam nad tebou stát jako otrokář s bičem a běda ti, jak do toho nedáš všechno!

Co ti bude odměnou? Endorfiny přesně jako z dobrýho mrdání, k tomu dobrej pocit ze sebe, a přihodím i lepší odraz v zrcadle od krku dolu, kterej tady pak klidně můžeš za kredítky prezentovat zdejším honičům, tam bych si ale pak vyprosil nějakou provizi, s xichtem bohužel nic moc nesvedem, ale ten tu stejně ukazovat nebudeš!

Lákavá nabídka, že? No tak pokud se pohybuješ v okolí OC Chodov a máš na to koule, tak se mi ozvi!

#NECHCIBEJTCUNIK