noční vyrušení

24.2.2024 08:15 · 443 views Gentleman22

V poslední době nám mladší dcera špatně spí a drahá polovička, aby nemusela k ní vstávat a přes celý dům za ní chodit, tak spí s holkama v pokoji. Bohužel to má vliv i na náš sexuální život.
Včera v noci však přišlo malé překvápko. Bylo lehce po 3 hodině ráno, když slyším, jak se dveře pokoje holek otevírají, nevěnuji tomu pozornost, starší dcera se pravidelně chodí napít. Najednou se zavřely jedny dveře a během chvilky i naše do ložnice, než jsem si to uvědomil, peřina šla dolů. Sotva jsem se převalil abych viděl co se děje a už mi drahá polovička stahuje trenýrky, jediné prádlo v kterém spím. Mozek je stále ještě v režimu probouzím se, co se to děje. Najednou cítím jak mi ptáka svírají její rty. Když už je tvrdý, ještě pár krát si ho strčí až po kořen. Během toho slyším, jak její druhá ruka čvachtá na její kundičce. Mozek už je vzhůru a nejen on. Jen vidím ve tmě, jak se obrys těla zvedá nade mě a v momentě cítím jak se vlhká kundička napichuje na mého tvrdého ptáka. Úplně cítím jak teče a jak moc to chce. Její krásné kozy, ale fakt boží Fka, se houpou nad mým obličejem. Přesně vím co to znamená, neváhám, chytám je, bradavky mezi prsty, pěkně zmáčknout, promnout. V ten moment cítím to sevření a lehké cukáni. Přišel její první orgasmus. Každý další je lehce slabší a slabší ale mokřejší.
Je čas na změnu, jdu na ní. Pod zadek si dává polštář pro lepší vniknutí. Sjedu dolů rty a chvilku ji cumlam a vychutnavám si chuť vlhké kundičky. Dlouho u toho nevydržím, oba to chceme. Zasunu ji ho tam až po kořen, že začátku se houpu pomalu, ale pak zrychlím a začnu pořádně přirážet, tak to má ráda. jednou rukou si hraju s její bradavkou, tahám za ní, svírám mezi prsty. Palec druhé ruky dráždí poštěváček během toho co přirážím. Její orgasmus nenechá na sebe dlouho čekat, lehce stříkne. Po uvolnění ho vytáhnu a lehce dráždim mušličku nahoře žaludem. Když chci zasunout tak mi sklouzne vedle. Analek nemá moc ráda, ale její šťávy jsou všude a je tak nadržena, že tam prostě vklouzl. Když ho chci vyndat, je mě rukama chytne za zadek a pomalu mě zasune co nejhloubš do ní. Pomalu se hybu a vidím, jak ji ta mírná bolest vzrušuje. Držím její nohy hezky nahoru a od sebe. Její ruce jsou na prsou, ale najednou jedna se přesune na kundičku, je tak uvolněná, že by tam vešla i celá ruka, ale strčí jen 3 prsty a ty v ní divoce mlaskají. Ja k tomu přirážím do zadečku. Najednou její ruka vyjede ven a jen placa přes poštěvák, v ten moment plně stříká. Její tělo je v křečí. Dlouho to nevydržím, vytahuju ho a posouvám se nahoru. Ještě ji nedozněl orgasmus a už ji moje dávka semene letí na obličej a prsa. Nějakou dobu jsem to neměl, tak je zásoba, celkem velká. Když dostříkám, vezme mou ruku v které jsem držel ptaka. Vezme ji do pusy a olizne všechno semeno, které na ni zůstalo. Pak mi naznačí, kde má ruka jít. Chce ještě jednou stříkat. Po jejím obličeji stéká semeno, na píšou jsou bílé dávky. Moje ruka sjede dolů, 3 prsty jsou v ní... pár pohybů a teče, neváhám a zrychluji, čekám až mi ruku chytne. Je po všem. Ležime vedle sebe, ona celá od semene a usneme.