Není bi jako bi

19.3.2024 16:48 · 587 views EdgingBrno

Berte to třeba jako návod k tomu, jak mě oslovit...
Jsem bi. Ale co to znamená?
V mém případě rozhodně ne, že mě vzrušují muži.

Nebo vlastně ne, to není úplně pravda. Rozhodně se mi líbí penisy, hlavně když mají velký a lesklý žalud. A když pod ním visí plný pytel s velkými koulemi, tak mě to vzrušuje o to víc.
S takovým pěkným nástrojem si rád pohraju, budu jej dlouze honit, masírovat a přetahovat žalud, pomalu ale pevně držet a tahat za koule, oddalovat výstřik, dojit na čtyřech...

Líbí se mi i pěkný a vymydlený anál. Rád jej proprstím, podojím prostatu, třeba i fist.

Ale co mě absolutně nebere, nevzrušuje a nezajímá je zbytek mužského těla, mužův obličej a nic takového. Neláká mě mazlení, líbání, lízání ani nic podobného.
Teda aby to bylo ještě složitější: u muže chlapského vzhledu. Když jsi zženštilá sissy nebo femboy, prostě sexy ženská s údem, tak jsem vîcemeně pro cokoli.

Hledám na častější scházení. Ze začátku určitě vše s ochranou (i latex rukavice). Pokud dodáš potvrzení od lékaře, tak třeba i časem bez.

Jestli mě chceš oslovit, tak jsou 2 možnosti:
1. jestli máš menší než 20 cm, tak mi rovnou vykej a připrav se na svou podřadnou roli. Ty jsi hračka, já si s tebou hraju. Já jsem oblečený, ty nahý a poslušný.
2. jestli máš opravdu luxusní a velký ( hodně nad 20 cm) nástroj nebo jsi sexy sissy /femboy nebo umíš twerk, tak klidně napiš cokoli.