Máš málo problémů ?

14.4.2024 04:04 · 400 views MiaMia---

Seznam se se mnou. Aneb Hranice mezi láskou a nenávistí.

Znáte to. Milujete někoho až k zbláznění,víte dobře, že chodí sem, takže víte i to, že nespí jen s vámi. A přesto se zamilujete. A to tak strašně, že to prostě nemůže mít dobrý konec.


Mojí slabou stránkou, vlastně tou nejslabší, je žárlivost. Žárlivost prý znamená nedostatek sebevědomí. No, jak pro koho.Během deseti minut dokážu do patřičných míst bez skrupulí poslat i pouličního prodejce. A vůbec mi nevadí, že je to na místě kde se pohybují kolem mě mraky lidí.Na trhu. No, popravdě, pár metrů tolerance ve vzdálenosti k útěku jsem si nechala. U mě to o sebevědomí není.Navíc jsem se dopracovala do fáze té dotyčné. Jsem tlustá a nemám ani korunu. Ještě chybí to pověstné valium, a je mi vše úplně fuk. Ale co. Stačí večer nežrat a váha se vrátí tam kde byla. peníze tu taky budou a my nebudem. U mě je to ale obráceně. :-)

Tak v čem je zakopanej pes?

Jo, je to v hlavě. Přesně jak myslíš, to se ti děje, ano fakt to tak je. Ale abych se dostala ke gro věci. Stalo se vám někdy že jste žárlili tak strašně, že to vyústilo v naschvály ? Psaním nenávistných sms, registrací nevyžádaných sms na jeho mobil, Jo dělá to jen chudák. Ale ta potvora ve vás to prostě udělat musí. A pak ji to mrzí. Velice.


A pak se jí a jemu omluvíte a za týden to uděláte zas. když musíš tak musíš.


A já ted musím jít vypnout brambory :-P