Please log in to vote.

Pořád to samé

Pořád to samé

Zdravím ženy a muže :) Mám trochu problém :) mám přítelkyni a sex je pořád to samé a opravdu mě to nebaví,ale bojím se jí to říct aby se neurazila :) jen leží,pomalu mi na něj ani sama nesáhne musím si říct aby mi ho kouřila a poloha je jen klasická. Už mě to vážně nebaví chtěl bych zase zažít super sex,kde si to bude i ona pěkně užívat a ne jen ležet -
to bych neřek. Bejt submisivní neznamená ležet jak prkno...
This post has been deleted by user.
No, to zírám *9* neslušný chlapec. Zřejmě trpící nějakou poruchou. Škoda že význam slov nelze pochopit. Ale o to zajímavější *114*. Jen mě mrzí že když píši jako chlap nebo pár dám to vědět. Přeci nebudu z lidí tady dělat...., ale toto*23*
To je místní pošuk, slouží k pobavení fóra *3**3*
Ma 2 červené profily, Fernand a Kleopetr *2*
Často píše u obou hned po sobě, aby to lidem dříve došlo.
A děda se za klávesnicí baví, myslí si jak mu to všichni žerou, ale prokouknut byl již dávno.
Bude muset brzy založit nové červené nicky *3*
Tyhle už má profláklé *329*
Promluvila dáma, vyloženě křehká žena *3**3*
Ty si ženská jak z kozí píče šrajtofel *3*
Tipoval bych to na havíře, slévače,.. pochopitelně dneska už v důchodu, malý, tlustý, s komplexem a 2 profily atd *329*
Prostě Fernand a Kleopetr *9* *9**385*
Prý chlape....*3**3*
Je to kluk, jako buk *385* *385*
Ano byla taková,bohužel :( no tak koukám že teda už si asi neužije super sex vid? :)
jo, přítelkyně zrovna tak. Vždycky to s ní bylo skvělý, ale po vysazení HA je to teprve jízda :) To, že musíme používat kondom je jen malá daň :)
myslel jsem že byla taková vždycky že jen ležela a moc se do ničeho nepouštěla :) a prášky bere. Právě bych chtěl takovou extra samici :D
Pokud se jí to bojíš říct co čekáš tu? Že ji to někdo vysvětlí telepaticky?
Radši vysvětlit fyzicky, názorně. Mám trenérské zkoušky, obor sex *4* *3*
Kouknou, Kleopetr, ty a tvůj teplý brácha Fernand, hoď se do klidu, nebo si poměřte šulíny a nereaguj k věcem o kterých nic nevíš...ty chlape *3**3*