Aquapark

čestliice

čau lidi, jedete někdo na akci co bude příští týden v aquparku v čestlicích?? Já jedu s přtelkyní a můžem někoho vzít sebou, odjezd BRNO. Jinak máte někdo s takovou akcí skušenost?? My jedem poprvé tak zjištujeme možné info, jak to tam chodí, co je tam možno provádět, atd, atd.. Díky za odpovědi
Ve Slaném sem každy týden, určitě se tam s přítelkyní podívám.
Čekat až bude teplo na Hostivař se nám nechce *2*
This post has been deleted by user.
Zdravím,neustále se zde opakují dotazy,jak probíhá nuda plavání,ať ve Slaném,nebo někde jinde.Probíhá to naprosto stejně jako v kterémkoliv jiném bazénu kdekoliv v republice jen s tím rozdílem,že akce je bez plavek.Nejlépe je zúčastnit se,Zde na foru spousta lidí píše hlouposti.
Zdravim vsechny priznivce spoleceho saunovani :-) Nechodi z vas nekdo do wellnes na Flosne v HK??? Nejaky par ci skupinka, prohrat, poklabosit a pak treba na pivko??? Ja 37 let silnejsi postava
nebude nějaký volný maser pro mou ženu za mé přítomnosti?
ahoj, nabízím individuální či párové masáže. Přijedu.
Chodí někdo na pondělní nudaplavání do Slaného?
My ano chodíme do slaneho*2* často co vy
Saunování ,koupání,kdo se zučastní?Můžu svést směr Turnov,Mladá Boleslav.Kdy?
zítra 18.05.2013 saunování při svíčkách
tuto sobotu 2.11.2013
kdo zajde?mužu svést Liberec Turnov Boleslav.Udělám doprovod.Nebo se sejdeme tam
Chodíte do Popradu, alebo Prešova? Wellness? Niekto, kto rád pokecá v saune, alebo výrivke? napr. i BI?
ahoj jen informace pro všechny, který rádi mrdaj, nebo se alespoň předvádějí na veřejnosti. Teď v sobotu bude speciální valentýnské saunování při svíčkách od 20:00 v saunovém světě v aquapalace v Čestlicích a slyšel jsem, že se tam budou organizovat skupinky na honení ve vířivce a mrdání na odlehlejších místech. Už minule to bylo super, docela jsem is tam užil. :-)Budete tam někdo? Já mladý kluk z Prahy s 21 cm pérem. Potkáme se tam? Pište...
Sagen-další příspěvek hodný idiota.
Ahoj. Koukal jsem, ze pristi sobotu je zase saunovani pri svickach v Cestlicich? Byl jsi minule jak jsi tu psal? Zajima ma me jestli se tam opravdu tvoří sukaci a honici skupiny. Rad bych se prisel kouknout a vyhonit. Pri nudistickych plavani tam nic takovýho neni.
Dej si nick Nudistacz a vyjadřuj se jako antinudista:-).Fakt jelito:-)
Souhlasím s nickem B-beauty,naturistické akce nejsou o sexu.Chodíme s manželkou celkem pravidelně,ale zatím jsme tam nic podobného neviděli a to je dobře.Už z hygienických důvodů by nás sauna,nebo vířivka nelákala,pokud se tam provozuje sexík.Mimochodem na poslední naturistické akci v Čestlicích bylo tolik naháčů,že se o nějakém soukromí nedalo mluvit.Fronta ke kase se táhla ,až od vstupních dveří.Lidem s bujnou fantazií doporučuji,ať si najedou na stránku naturista.cz a přečtou si něco o pravidlech těchto akcí.
Cau, nechtel by se mnou zajit nejaky par nebo slecna ci pani do Aqupalace v Cestlicich? Slysel jsem, ze se tam mozna budou organizovat skupinky na drazdeni ve virivce, v saune, pripadne i vic. Mohli bychom si to spolu treba pred sebou jen udelat...
This post has been deleted by user.
Ahoj tentokrat to bylo opravdu supr, my zasunuli ve virivce pokourili/zalizali hezky ve venkovni zasite odpocivarne.
cau, vy jste teda mrdali v srubove bani? Sakra, jak to, ze sjem vas tam nepotkal? :-D uzil jsem si sice taky s parem ve virivce uvnitr, ale ona mi jen vyhonila ptaka, tak mi je lito, ze jsem vas nepotkal. Kdy pujdete zase?
Chodí někdo na pondělní nuda koupání do Slaného?
Ahoj, jen oznam a myslím, že i zajímavá informace pro páry co rádi mrdaj nebo se jen předvádí před ostatními, nebo se případně rádi i připojí k nějakému páru či samotnému muži. Dnes 19.1.2013 od 20:00 hod. probíhá v aquapalace v Čestlících u Prahy saunování při svíčkách a slyšel jsem, že se tam budou možná organizovat malé skupinky, které si to budou navzájem rozdávat třeba ve skrytějších sprchách, případně se budou ošahávat ve vířivce či mrdat v převlékárnách. Potkáme se tam? Já 25 let, 21 cm M. Pište
Nejede pár či žena do Čestlic?
Mohli by jsme se sejít, pokecat, eventuelně i něco více. Děkujeme za odpověď.
Cau, nechtel by se mnou zajit nejaky par nebo slecna ci pani 19.5. na noc naturistu do Aqupalace v Cestlicich? Slysel jsem, ze se tam mozna budou organizovat skupinky na drazdeni ve virivce, v saune, pripadne i vic. Mohli bychom si to spolu treba pred sebou jen udelat... Nezajdem?

...žena která by vyrazila na akci semnou nebo i jen tak???
Aqua Čestlice - přidá se některá :-)
Tak my se tam chystáme někdy v srpnu takže se třeba potkáme :)
Ahojky no ja bych chtel jit take ale bohuzel se tam asi nedostanu jsme v praci a nemam auticko takze nez bych tam dojelale bydlimod tamtud kousek Horni Mecholupy Praha 10
tuhle sobotu je od 20.00 do 23:00 v Cestlicich nudisticky vecer zase...
My jsme tam byli spřítelkyní a v jedné sauně a odpočívárně jsem si pěkně užívali.
Ty akce v Liberci v Babylonu jsou snad úplně veřejný, nebo se mýlím?
Ted je akce naturistů v aquaparku čestlice, je to 24.1.2009 a akce se jmenuje noc naturistů, je to na webu aquaparku a taky na webu www.naturista.cz
V Čestlicích je to poprvé, takže nikdo mít zkušenosti nemůže:) Ale v Liberci jsme byli a musím upozornit, že to opravdu NENÍ swingers party, ale rodinná akce, kde je i spousta dětí... samozřejmě se tam občas nějaký pár o sex nenápadně snaží, ale pak se vystavuje nebezpečí, že je plavčík vyhodí...
v Čestlicích je to už potřetí...
to se opravdu nikdo nechystá na akci "noc naturistů v aquparku"???? Já s přítelkyní jedem, byli by jsme rádi kdyby se k nám nějaký mladý pár přidal.
Tak piště lidi, už se to blíží
takze vetsina z nas zkusenosti ma z liberce, ze slaneho, ne vsak prave z cestlic
...jaké a kdy to bývá ve Slaném?
tak napište zkušenosti z Liberce a pod.., aby jsme viděli jak to tam probíhá..... díky